STUDIU străin: 91% din testele RT-PCR pozitive sunt FALSE, dacă numărul de cicluri utilizate este mai mare de 24 – Ceea ce se petrece în România!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Care… virusi? Ati cautat vre-odata pe internet cuvantul ‘virus’ la categoria ‘imagini’? Daca da, probabil ca ati observat ca apare o lista interminabila de mingiute si baloane cu tzepi, plutind in supa primordiala… digitala. Probabil ca photoshop-istii s-au intrecut pe ei insisi in incercarea de a obtine o imagine cat mai ‘veridica’, cat mai fancy si cat mai… 3D a „VIRUSULUI(!!!)”. Totul este o frauda!

  Legat de rt-pcr, testul nu are nici o relevanta in sine si este folosit pentru a crea confuzie si panica din cauza rezultatelor ambigue (obtinute mai ales prin magnificarea enorma a probei, ceea ce duce la o interpretare eronata dar si intentionat falsa – fie ca e pozitiva, fie ca e negativa) dar prezentate ca veridice de catre „specialistii oficiali” si de catre massmedia aservita sistemului. Totul este o minciuna.

  Despre frauda testarii cu rt-pcr:

  https://search.mercola.com/results.aspx?q=Rt-Pcr#stq=Rt-Pcr

 2. „Virus Mania: Cum industria medicală inventează continuu epidemiile, obtinand profituri de miliarde de dolari pe cheltuiala noastră”

  Plus: Robert F. Kennedy Jr. despre vaccinuri, fraude și vătămări.

  Despre: Corona/COVID-19, Measles, Swine Flu, Avian Flu, Cervical Cancer, SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Polio, Spanish Flu.

  O lucrare de 316 pagini, aparuta in 2020:

  https://archive.org/details/virus-mania-how-the-medical-industry-continually-invents-epidemics/mode/2up

Sliding Sidebar