STUPEFIANT: Refugiații refuză case de lux în Suedia. Cică sunt… prea rustice!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. De ce trebuie sa folosim in titlurile unor articole cuvinte precum: Stupefiant, Soc etc ?. Mi se par o agresiune impotriva cititorului.

 2. 1. Daniel – imi place noua fata a site-ului.
  2. Radu – din experienta iti spun ca daca se folosesc cuvinte moi, nu se iau in considerare. Adica, daca iti spun – iti recomand sa faci ceva – este optiunea ta, daca iti spun pune mana si fa asta – este imperativ. Oamenii nu se trezesc daca nu li se spune ceva imperativ.
  3. Tupeul ” refugiatilor” este fara limita. Europenii o sa suporte consecintele pentru ca nu sunt uniti…sunt prea multe interese de grup si de natiuni ca sa punem piciorul in prag. Poate va aduceti aminte de discursul presedintelui SUA in filmul Independence Day. Europenii, si in 12-lea ceas tot de interese de grup isi vad. Sunt cu un picior tot mai aproape de a fi inlocuiti de chinezi, arabi si alte natiuni si eie tot nu se trezesc.
  Concluzia : un strain cand pune piciorul pe pamant american – devine american. Un strain cand vine in Europa devine minoritar si trebuie sa ii dam drepturi.
  Multi romani dobitoci cand ies afara din tara le este rusine ca sunt romani,,,,nu-i nimic o sa le faca placere sa spuna ca fac parte din marea familie araba sau chineza.
  Eu sunt mandru ca sunt DAC, ca fac parte din neamul Oamenilor.

  Sa fim Romani…Numai de bine.

 3. asta am spus si eu,rolul invitarii acestor imigranti este la final, restrangerea libertatilor europenilor, prin masuri de control exagerat.

Sliding Sidebar