STUPOARE: Doi români vaccinați de 2 ori cu vaccinul Pfizer sunt trimiși în carantină pentru că au intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu Covid!!! Păi, la ce mai e bun vaccinul, în cazul ăsta?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Nimeni nu face legatura cu Marea Resetare care ar evidentia grotescul acestei pandemii.Se FOLOSESC de aceasta gripa pentru a-si atinge scopurile lor mirsave.Ei ( grupul dd la Davos)promoveaza multe aberatii dar si drepturile homosexualilor.Judecati cu mintea voastră: poate exista o lume numai de barbati,sau numai de femei? Orice om care a citit o carte in viata sa va raspunde ca NU. Pentru ca nu se pot procreea si deci vor dispărea.Deci ei vor distrugerea omenirii.Ni se cere sa fim toleranti,sa-i acceptam,sa traiasca ca o familie,sa infieze copii.Dar asta ar duce la inmultirea lor,pentru ca ce vad acei copii care nu sunt bolnavi ca ei in acea familie?Ca orice gaura poate fi folosita si altfel.Pentru mine asta nu e toleranta. Este o fapta josnica si penala.In cadrul UE s-a semnat acum citiva ani un Memorandum care promoveaza aceleasi aberatii si parerea mea este ca daca vor vedea ca nu au succes vor lansa un alt virus care va fi mai rau ( vezi filmele cu Gates si cu Musc).SUNTEM DEJA IN RAZBOI.

  2. Marele reset pandemic, a fost propovăduit de elitele care conduc lumea, de acum 10 ani. Neomarxiștii care sunt acum la guvernare, tocmai pentru această perioadă au fost instalați: ca să le facă jocul, criminalilor de la Davos. Am înțeles că : sistemul #rezist este bazat pe o iluzie, ce o să ne aducă sclavia. Aceasta se vrea acum, o societate a iluziilor – dar tot ceeace se bazează pe iluzie se prăbușește!

Sliding Sidebar