SUA – Directorul CDC admite că spitalele primesc stimulente financiare pentru a umfla datele COVID-19

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Se poate să fi ” posesor” nu numai de Covid 19 ci și de virus hepatic, HIV, si mulți alți viruși periculoși, dar pentru aceia nu esti demn de atenție. În plus, daca stai in spital le poti face cadou acești viruși și celor care nu-i au si nici nu vor sti ca i-au ” luat” fiindca pentru aceia nu se face testare. Nu vreau sa intru in problemă virusului hepatic unde suntem a doua țară de pe glob si se tace de zeci de ani. În schimb, ne dăm cu parfum…

  2. P.S. / Anul trecut am avut parte de supercursuri de criminalistică, criminologie,sexologie, drept penal si de procedură penală. OK, problemă era gravă, nu contest.Ce ar fi fost daca anul acesta s-ar fi discutat la fel de mult, de competent si de aplicat despre problemele medicale. Cred ca era mult de invatat, de inteles si cu efecte bune.

  3. Targhet ,asa-l numesc spitalele . Si da au targhet Functie de nr covitatilor spitalul si personalul care lucreaza cu bolnavii de covit primesc bani oho si ce bani . Ei sunt bugetari ,deci sunt platiti din banii nostri ,ce ar fi sa le cerem sa ne arate fisele de plata a asistentelor ,medicilor si infirmierelor care lucra cu bolnavi covit . Daca e cum se barfeste o sa avem surpriza vietii (10000 pt o asistenta intr-un oras mic ?!)

  4. Dovadă și numărul de decese ”de covid” raportat astăzi, 8 august: ”cifra neagră” de 50 de morți!!. Un maxim atins. Numai un prost crede că oamenii aceștia au murit toți de covid, acum în aceste zile caniculare, când se moare de apoplexie, infarct, etc.?
    Explicația cu banii clarifică lucrurile. Așa cum scriam și în alte comentarii, Bicilis a făcut pui și printre cei care au și jurat credință sănătății, personalul medical!!!

  5. În ce hal au ajuns doctorii ăștia, ar merita toți dezmembrati. Și-au băgat ei caru în el de jurământ. Ăștia nu sunt doctori, sunt niște asasini. Cum sa nu crezi ca asta e sfârșitul timpurilor.

  6. Au jurat totii si au tradat blestemuI mortilor II ajunge pe totii sa nu poata nici unul sa moara pana nu striga cati Romani au ucis prin tradare

Sliding Sidebar