Surpriză uriașă: AUR va renunţa la subvenţia de peste 3,5 milioane de euro acordată partidelor pentru anul 2021 şi va iniţia o lege prin care „să fie oprit acest jaf din banii publici”

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. NU VA RENUNTA , DAR O VA FOLOSI PENTRU CONSTRUIREA UNUI SPITAL IMPREUNA
  CU ALTE FONDURI CARE LE VOR PRIMII DE LA TERTE PARTI…. EFECTIV NU POAT LASA BANII GUVERNULUI CA ACESTA SA CUMPERE MASTI DE FATA NEOMOLOGATE PENTRU COVID .

  1. Milioanele de euro nu sunt pentru spitale, școli, grădinițe și alte autostrăzi !
   Dar pentru găștile mafiote sunt bani!!!

 2. Dar unde erau – unde sît ceilalți ”patri (H)OȚI” – ? ? !
  Ce – pînă acuma nimeni nu știa despre tîlhăria legalizată ? !
  Acuma – acest pas trebuie de lansat ”fulger” – cu ”fanfară” acolo la tribună – și să fie votată public.
  Bravo AUR – iată și ”TREZESTE TE, GHEORGHE!…..” hai și TU ”…….TREZESTE TE, IOANE!” – și VOI ….. IOANĂ, ……căci timpurile de alde lui train -………..se toto duce (să-i ”ajutăm” să se ducăă…..)

 3. Falicitări Domnule George Simion, felicitări și Alianței pentru Unirea Românilor. În ce privește construirea unui nou spital, am unele rezerve. Spitale avem destule, deși ne-ar mai trebui.
  CEEA CE NE LIPSEȘTE CU TOTUL ESTE MEDICINA! FALSA PANDEMIE MEDICALĂ ESTE O VERITABILĂ PANDEMIE A MINCIUNII, DEZINFORMĂRII, ÎNSPĂIMÂNTĂRII ȘI MANIPULĂRII POPOARELOR, PRIN INTERMEDIUL POLITRUCILOR DE ORICE FEL, NU ÎN ULTIMUL RÂND A POLITRUCILOR MEDICALI. MEDICINA ESTE MARELE BOLNAV, LUCRU CARE SE VEDE PERFECT, MAI ALES DUPĂ LUNA MARTIE 2020. MINCIUNA ȘI ESCROCHERIA VACCINALĂ ESTE DOAR UN ASPECT ALTRANSFORMĂRII LEDICINEI ÎNTR-O ȘTIINȚĂ PUSĂ ÎN SLUJBA MORȚII, NU A VIEȚII.
  Învățământul medical oficial este politizat, la nivel european și chiar mondial, de peste un secol. Adevărații medicii, care sunt contra vaccinării, nu au curajul să spună adevărul. Mai întâi, trebuie oare ca președintele Trump să dea cu mătura în America pentru ca noi să înțelegem vorba cu peștele ce se împute de la cap: Desigur, nu toți colaboratorii AUR pot înțelege aceste lucruri. Domnul Călin Georgescu trebuie să știe în ce constă boala Medicinei, care din Știință și Artă a Sănătății a devenit Știință și Artă a Morții. Domnul Călin Georgescu este nu numai un om învățat și drept, ci un adevărat înțelept, adică un om capabil să găsească soluția unor probleme la care poate nu s-a gândit.
  Clubul de la Roma este un club, cum o spune numele lui, nu o ”masonerie” gen cutare ”Mare Orient” sau ”Mare Lojă Națională” cutare…

 4. Felicitări D-le George Simion, sper să nu o fac prea devreme și să fie real, nu din vorbe. Au m-ai renunțat din vorbe și USR și PMP cândva. Dacă acum se va întâmpla real, cred că vor mai câțiva care vor încerca să facă pasul ăsta. Interesant ar fi să se promulge o lege cu cel mult 300 de parlamentari și ar fi un câștig enorm. Sunt atâția parlamentari care nu au ce căuta în parlament, care mănâncă banii de la buget degeaba. Guvernul să se restructureze la 7-8 guvernanți, că nu suntem în tranziție. Cum este în Germania, care are un guvern foarte suplu… Dacă a-ți început să faceți asta mergeți până la capăt. Puteți introduce industria care se pretează la țara noastră, care va crea și locuri de muncă, dar vom avea materie primă și utilaje necesare economiei. Gândește-te, că noi românii am făcut export la scară mare. Politehnica de ce pregătește studenți pentru industrie, pentru a pleca în străinătate? Nu, fiți băieți destepți, prospectați piața internațională, vedeți structurile slabe și luațile locul, că noi suntem neam de daci care știm cum să ne hrănim poporul. Noi nu suntem sclavii nimănui. Vă doresc succes!

 5. Gestul este remarcabil. Oricat de multe vorbe au spus alte partide despre fondurile nerusinate pe care diverse categorii si le-au luat pe baza cunoscutului argument „fiindca pot”. nu-mi amintesc sa fi trecut cineva la fapte.
  Este un important punct castigat de AUR si de liderul sau (care mi-a faca facut o impresie foarte buna la emisiunea „Jocuri de putere”, aseara, la RealitateaTv).
  Vreau sa-i vad cum se vor comporta in continuare, daca isi vor corecta unele excese, mult discutate in presa, daca se vor concentra pe actiuni si atitudini serioase.

 6. Poporul roman.-sintagma pe cale de disparitie!!!, activati-o, va rog!-va urmareste cu uimire si admiratie evolutia pe scala politica romaneasca.
  Dumnezeu sa va ocroteasca, sa va indrume si sa va lumineze deciziile.

  Dar as opina sa nu lasati banii in seiful fara fund al guvernului, luati-i si investiti-i in ceva bun pentru oamenii nevoiasi. Gauri neacoperite sunt nenumarate.
  Daca refuzati banii, pana se va pune in aplicare proiectul dv, s-ar putea salva de la disperare, umilinta sau moarte multi napastuiti ai sortii!
  Inclusiv pe aceia carora nu li s-au restituit proprietatile funciare, pentru a fi inglobate apoi in zeci de mii de hectare de pamant ,,al nimanui,, pana uita total proprietarii de existenta lui sau dezarmeaza in procese interminabile, sau mor.
  Drum drept pentru dreptate va urez!

Sliding Sidebar