Surprize ale istoriei: Istoricul roman Dio Casius vorbește despre… TRIBUTUL pe care împăratul Traian îl plătea DACILOR: “Traian era mâhnit din cauza…”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Pacat ca cei din apus nu au invatat nimic de la daci. Obsesia lor de putere si expansiune prin furt si minciuna i-a urmarit tot timpul in detrimentrul pacii si al progresului adevarat. Unde ar fi fost omenirea astazi fara lacomia si politica lor dementa ?

  2. CEEA CE EU AM ÎNVĂȚAT LA ORELE DE ISTORIE ACUM VREO 50 DE ANI, CU TOATĂ ISTORIA PARȚIAL NENOROCITĂ DE REGIMUL SATANIST COMUNIST-NAZIST DE ATUNCI, IATĂ SE CONFIRMĂ! EXISTĂ UNDEVA, ÎN MARILE ARHIVE, DOCUMENTE PRIN CARE DIO CASSIUS MENȚIONEAZĂ ACEASTĂ SITUAȚIE!

  3. ÎNTR-UN COMENTARIU PE MARGINEA UNEI SCRISORI A LUI MIRCEA ELIADE, MARELE NICOLAE IORGA MENȚIONA REGRETUL URIAȘ PENTRU CĂ ALEXANDRU CEL MARE A LUPTAT CONTRA PROPRIULUI SĂU MARE NEAM TRAC, CONTRA GETO-DACILOR, ÎN LOC DE A SE FI LUPTAT A UNI TOATE NEAMURILE, INCLUSIV SCIȚII ȘI SARMAȚII DIN NORD, RATÂND ASTFEL A CREA CEL MAI MARE IMPERIU DIN LUME, CEEA CE AR FI SCHIMBAT TOTAL, PÂNĂ AZI, FAȚA ISTORIEI!

Sliding Sidebar