DANIEL ROXIN: Te-ai întrebat de ce autoritățile medicale NU NE ÎNVAȚĂ cum să amplificăm IMUNITATEA NATURALĂ?

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Pentru că n-au niciun interes. Cum să se mențină industria farmaceutică cu milioane de lucrători? Omul curat, simplu, cinstit, știe din bătrâni cum să facă tot ce trebuie normal pentru sănătatea lui și a familiei lui.

  1. Nu toata lumea stie. Eu am intalnit in anul asta si jumatate o gramada de oameni care habar nu aveau ce trebuie sa faca. Pentru ca nu au ”avut timp” sa-si asculte parintii, bunicii, cu care nu mai comunica ”pentru ca sunt suparati”. Zero informatie, zero intelepciune.

 2. Vreau sa cred ca orice medic cu constiinta la nivel local (si ma refer aici in primul rand la medicii de familie, ei sunt cei in contact direct cu pacientii) au spus pacientilor ce masuri de crestere a imunitatii sa aplice. Eu insami am pus pe FB informatii pe care le stiu de decenii pentru cresterea imunitatii in repetate randuri, metode pe care le-am aplicat eu insami, am trimis emailuri tuturor pacientilor si fostilor pacienti si i-am sfatuit ce anume ii poate ajuta. Avand in vedere ca autoritatile din toate tarile s-au abtinut sa dea orice fel de sfaturi utile, medicii care nu si-au sfatuit pacientii ce pot face sunt de neiertat. Impart vina cu autoritatile.

 3. Cei care intradevar au ratiune si educatie reusesc sa treaca peste situatiile dificile si se bucura de viata. Daca sunt si altruisti si responsabili incearca sa ajute si pe ceilalti.

 4. De pe site-ul lui Jim Stone, situatia din Australia este fara precedent:

  „NOT RUMOR: ALL COMMUTER FLIGHTS IN AUSTRALIA GROUNDED
  The Australian government has placed the ultimate siege. No travel allowed. Quarantine in place. Get the jab or you cannot work. You cannot receive at least foreign mail. There are ZERO commuter flights over Australia at this time with a few military flights and a few courier flights. It is perfectly clear the Australian government has issued an ultimatum: Get double jabbed, or get genocided.

  It is SO BAD that Americans trapped in Australia cannot even go to the embassy and even if they could, even the embassy cannot arrange a way for Americans to fly out.

  Earlier today I reported that the USPS and now confirmed other mail carriers are no longer delivering to Australia. Anything addressed to Australia is being sent back „return to sender”. If Australia had a legit plague going on, why would they block incoming deliveries? Answer: There is no plague, Australia is being set up for genocide. Genocide is the only conceivable reason to block all INBOUND deliveries that would be needed to support a population in trouble. The government wants supplies to dwindle to zero without replacement. That air traffic map makes this perfectly clear.”

 5. Daniel ai perfecta dreptate.Toata campania de vaccinare este o campanie de santaj.Acum au trecut la copiii care sunt „lumina” oricarui parinte.De ce nu se fac testari,anchete sociale de ce in spitale nu sunt medicamentele care inving acest virus,de ce nu suntem uniti ca sa parasim multinationalele caci vor trebui sa plece neavind cu cine lucra.De ce ne mai lasam copiii la scoala cind putem sa infiintam o alta scoala cu profesorii nevaccinati si multe alte solutii daca am fi uniti.Nimeni nu se întreabă de ce emigranți nu se duc in Emirate,Quatar,etc care sunt state musulmane cu o economie dezvoltata si vin la noi in Europa.Nimeni nu se intreaba de ce homosexualii au drepturi cind „lumea” lor este sortita disparitiei pentru că nu se pot inmulti.Este clar ca suntem intr-un razboi cu cineva invizibil,care nu se va da in laturi sa mai lanseze si alte orori pentru a cistiga.

 6. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

  Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
  Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
  -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

  Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sau mutilati sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

  Adenom
  Blastom
  Carcinom
  Leucemie
  Limfom
  Mielom
  Papilom
  Sarcom

  Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
  Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

Sliding Sidebar