Se întâmplă în România: 270 de cadre medicale îngrijesc UN SINGUR PACIENT, bolnav de Covid-19. Află unde!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Dregii mei, cred ca nimeni n-a facut o expunere mai clara, mai limpede a ceea ce se intampla cu noi in perioada asta decat acest domn, intr-un interviu fulminant luat de catre maestrul Ion Cristoiu.

  https://youtu.be/279OXQtbO00

  De vazut cat mai repede pentru ca, din pacate, cenzura de tip chinezesc s-a imprastiat pe lume odata cu virusul „chinezesc”.

 2. Nu stiu cum arata spitalele de boli infectioase din tara ,dar stiu cum este cel de la Resita . Cel mai vechi spital din oras (eu m-am nascut acolo in 1969pe cind era spital maternitate),cel mai prost dotat . Iti vine sa fugi de la intrare ,niste balti enorme cind ploua ,niste hirtoape cind nu ploua ,iti fringi gitul de la intrare . Desii trateaza TBC-ul si bolile venerice si a mai ramas si sg din judet nu ai parte de aparatura ,asta-i sigur . Daca il dotau cu aparatura de intubare si ceva medici specialisti cred ca mergea folosit cu succes . Dar asa mai bine stau inchise toate trei spitalele . Al din centru care prelua neurologia ,psihiatria,endocrinele ,oncologia e inchis ,preia scame . Judeteanu asteapta covitatii ,ca-i suport pt spitalul judetean din Caransebes . Deci Carasul e inchis la sanatate .
  Eu am o sg intrebare De ce mai platim sanatatea ? Care-i nr romanilor tratati pe lunile aprilie ,mai in spitalele din Romania ?
  Ce naiba se intimpla ? Sanatatea si Invatamantul in repaus in toata tara ? Pai de ce ii mai platim . Prostii stau acasa in 75% si nu stiu daca o sa-i mai cheme la servici ,astialalti merg (medicii ) si n-au pacienti ,ca doar nu toti medicii sunt acum infectionisti .Invatamintul simuleaza online si -si iau lefurile intregi . Brava natiune! Despre ailalti bugetari nici nu mai vorbesc ,macar de astia ne putem lipsii bucurosi ,dar de medici si dascali sub nici un aspect .Si asa suntem prosti ,daca nici putinul asta de pina acum n-o sa-l mai avem ,o sa fim in cadere libera ca si popor .

 3. Draga SIMONA ! …Oameni aceia care se ocupa de criza asta au facut eforturi supraomenesti sa stapaneasca raspandirea nenorocitului asta de virus. Au facut un plan …nu dupa ureche….Germania si Romania au cele mai bune rezultate deocamdata dupa statistici….iar ptr domnul Cristoiu am decat un singur mesaj: …Maestreee dute si lasane ca esti depasit rauuuu de tot…….te pricepi tu in toate iar oamenii aia care sunt pusi sa faca ceva sunt prosti rau de tot….nu???

 4. Avem cei mai multi morti raportat la numarul de infectati din europa de est si guvernanții tot afirmă ca stam bine,doar din punct de vedere al afacerilor poate stam bine in rest….

 5. Nu va mai prostituați si nu va mai lăsați prostiți, Covid-ul nu omoară singur, a avut nevoie de ajutor din partea medicilor prostituați ai sistemului, știau bine ca nu pot intuba decit in sali aseptice, si asta e doar una dintre greselile care resalta.
  Sa nu mai vorbim ca cei care au avut curaj sa recunoasca si sa vorbească au spus ca respiratoarele au făcut mai mult rău.
  E un virus care, fara ajutor, are o mortalitate foarte scazuta, dar nu cind oamenii orbiti de frica nu mai gindesc, si se streseaza singuri, a fost mai mult un mijloc de manipulare a maselor prin frica, si le-a reusit.
  Si tu asta cu numele eu, ai putea sa iti iei coaiele in dinti, sa iti spui numele.

 6. In Carei e acelasi lucru, spital cu 5 etaje gol, in judet momentan 5 bolnavi activi, dar orasul Carei si satele inconjuratoare lasate fara urgenta, daca ai nevoie de ceva , la 38 km spitalul judetean Satu-Mare. In caz de infarct sau comotie cerebrala mori de 10 ori pana ajungi acolo.

Sliding Sidebar