Testamentul lui Trump. Cutremurul politic pe care îl pregătește… Prin comparație, scandalul „Watergate” pare o gâlceavă de puști în curtea școlii

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. De unde știm noi că Trump așa și pe dincolo? Care e sursa? Fără sursă nici un cuvânt din articol nu e credibil.

  1. Păi dacă președintele USA nu mai are informații, atunci nu știu cine mai are…?!

  1. Asta nu e sursă. Sunt afirmațiile unui prezentator de la ise.media (nu am mai auzit până acum; de fapt, nimeni nu a auzit), e poza lui Trump și o poză cu el. Nu sunt cuvintele spuse de Trump. În cazul acesta Tramp e sursa. Pe el trebuie să-l vedem spunând ca totul să fie credibil. Aș vrea să fie adevărat. Dar informația are toate ingredientele unui fack-news creat cu scopul de a manipula. Cel mai des, un „jurnalist” vine și spune că un news maker ar fi zis ceva. De cele mai multe ori nu e adevărat.

  1. Ok. FoxNews e mai credibil. Mai ales că spune că a făcut-o deja. Declasificarea.

 2. Cred ca domnul are acum surse suficiente. Am exagerat un pic dar sunt obosita de acesti „stalpi ai societatii”, „mai catolici decat papa” care iti sar la gat in ziua de azi pentru orice chestie care nu e in linie cu ce se spune oficial si te intreaba ce studii ai,ce surse ai etc dar nu pun aceste intrebari celor de la putere sau din mass media sau din comitate si comitii,de la care iau informatiile nerumegate ca pe adevaruri absolute pentru ca e usor,sunt gata facute si au girul care trebuie,nu mai faci efort sa cauti informatii.Dar au curajul,sa nu zic tupeul,sa arunce o piatra in balta stiind ca turma va fi atenta la valuri,pierzand miezul problemei.

  1. Vino-ți în fire. E o regulă elementară: când publici ceva să lași un link două, trei și să citezi sursa. Trăim în epoca manipulării. De aceea când spui un adevăr trebuie, întotdeauna să-l probezi. Altfel e lipsă de profesionalism.

 3. Trump a uitat ca un ziarist zace de 5 ani in inchisoare pentru ca a dezvaluit masinatiile murdare pe care Hilary le-a facut ca sa ajunga presedinta si datorita carora el a avut succesul neasteptat. Ce mai conteaza o viata sacrificata pe altarul Americii! Acum ar avea nevoie de acel ziarist, dar … i-a incarcerat vocea in inchisoare.

 4. Gabriel Klimowicz si Alexandra mult „vant estic” din partea voastra si …. prea la vedere 🙂

Sliding Sidebar