“Testamentul Zeilor Dunăreni”: Filmul prin care Nemții pun umărul la rescrierea istoriei europene

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Excelent filmul . Am aflat multe lucruri pe care nu le stiam , desi am urmarit subiectul . Bravo pentru Daniel Roxin pentru ca presiunea pe care o pune asupra lumii stiintifice va da roade in final si sper eu ca pina in 10 ani sa avem in manualele de istorie aceste informatii . Sarbatori fericite si multe multe succese !

 2. Slab! Adica era loc si de mai bine. S-au gasit mai multe tablite ca cele de la Tartaria. Si tot pe teritoriul Romaniei. In film nu se pomeneste. De ce nu s-au dus sa filmeze si la ucrainieni? In orice caz este bine ca cineva face ceea ce un bou mason si medaliat (pentru deservicii) ca arheologul Vulpe(nume predestinat) nu a facut si nu va face niciodata pentru aceasta tara. Si ca el sunt multi, aproape toti!

 3. Congratulations! Happy New Year 2016! Happy Winter Holiday!
  Limba Engleza (digitala), este inca un mod de a ne fura identitatea Marelui Neam aRomanesc – Dacic!
  Felicitari! La Multi Ani 2016! Sarbatori de iarna Fericite!
  Acest inceput este „a”-ul din Alfabetul sfant „al multor minti al multor popoare curate”, care vor gandi drept, in aflarea adevarului despre existenta noastra covarsitoare multi-milenara, pe acest pamant sfant Carpato-Danubiano-Pontic!
  Sa nu-i uitam pe nemti/ germani, pe care trebuie sa-i luam langa noi, ptr ca ei respecta sacric „trecutul stramosilor lor, si al mormintelor stramosilor lor!
  Sa nu uite nici ei, ca nici EI, NEMTII/ GERMANII, ca nu sunt nimic, daca nu se raporteaza la alte culturi, civilizatii, cu care au interactionat pe parcursul existentei lor si al nostru, pe pamantul sfant al Europei noastre comune.
  Success Urias!
  Giant Success!

 4. Daniel Roxin este un suflet mare si o minte luminata care ne apara identitatea ca popor si ne onoreaza apartinendu-ne.

 5. Mare pacat ca trebuie strainii sa se ocupe de vechea istorie a zonei Carpato-Danubiano-Pontice. Ce nu inteleg eu este de ce nu s-a amintit nimic de proto-metalurgia din Oltenia de sub munte (pusa in evidenta cu peste peste 100 de ani in urma in „Dacia Preistorica”) aflata in acelas areal, si ca sa nu mai spunem de tablitele „tip Tartaria” descoperite in zona Bistritei Moldave… Totusi este o „atitudine” care se face cu greu auzita si acceptata. Asta poate si din cauza „micimii” specialistilor care-si apara cu dintii locul.

 6. Și nemții, și rușii (slavii) sunt frații noștrii, cum și francezii, italienii, spaniolii, englezii sunt, deasemenea, frații noștri. Toți europenii ne tragem din aceiași stramoși. Daca ne desparte ceva, ne despart incultura, neștiința, prostia și minciuna, acestea fiind cele care s-au strecurat intre noi aceștia toți și ne-au împins la uitare, la uitarea rădăcinilor noastre ale europenilor, care sunt rădăcini nobile.

  Cât privește întâietatea uneia sau alteia dintre culturi, din punct de vedere cronologic, este nerelevant – din punctul meu de vedere ele au fost sincrone -, relevant cu adevărat este plusul de calitate pe care cultura europeana o are din punct de vedere axiologic.

 7. Din raportul lui Pilat din Pont catre Imparatul Tiberius:
  „… Mi s-a spus că este Iisus. Era tocmai ce mă aşteptam să văd, atât de mare era deosebirea între El şi ascultătorii lui. Părul şi barba sa aurie, îi dădeau o înfăţişare cerească. El părea a fi cam de vreo 30 de ani. N-am văzut în viaţa mea o privire atât de senină şi de dulce, un contrast izbitor între El şi ascultătorii lui, cu bărbile lor negre şi feţele întunecate.”

  Deci „parul si barba Sa aurie”!?…

  https://ioncoja.ro/raportul-lui-pilat-din-pont-2/

  Ce vreau sa zic cu asta!?…
  Nu, nu ca Iisus a fost dac sau get, ci… ca doar europenii au fost blonzi si ca semitii la inceputuri, da, au fost blonzi.

Sliding Sidebar