Testul real de popularitate este dezastruos pentru Joe Biden – Postările cu el de pe canalul Youtube al Casei Albe au de 5-10 ori mai multe Dislike-uri decât Like-uri

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Bună, Daniel. Felicitări, din nou, pentru activitate. Doar un „amendament”: am mai explicat într-un articol că „Partidul Democraț” după 1990 nu mai sunt „democrați” – au fost cumpărați de Industrial-Military Complex și bancheri! S-au scris articole de mari politologi, documentare/Micael Moore etc. unde se demonstrează aceasta. A afirma că Biden & Gașca sunt neo-marxiști, de stânga/stângiști e la fel de fals ca titulatura „democrat”! Tocmai asta a dorit mass-media mainstream să inoculeze și mulți cad în capcană! Numai bine!

  2. Totusi ciudat ca google nu censureaza numarul de dislikeuri sau mareste numarul likeurilor si vizionarilor cum o fac rusii de exemplu.
    Ca vorbitor de limba rusa pot garanta ca in partea ruseasca a internetului se intalneste propaganda pro Putin si anti Navalnyi peste tot iar jertvele OMONului sunt invinovatite ca cica asta ei au ales sa se duca la proteste si alte aberatii pana la afirmatii naziste contra occidentului care trimit agenti ai vestului sa proteste afara la ei.
    Sub videourile opozitiei sunt o gramada de dislikeuri care apar brusc intro secunda
    dimineata era 15K likes si 1K dislikes si peste o ora sunt 14K like si 25K dislike? nu inteleg dece autoritatile americane nu fac lafel, or intelege ei ca poporul american nu e atat de prost precum acela rus?

Sliding Sidebar