Ți-ai pus această problemă? Ai observat că DOAR masca este obligatorie, nu și CALITATEA măștii?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Depinde de buzunarul fiecăruia ce fel de masca cumperi! Masca mai slaba calitativ se schimba la 4 ore. Sunt cele cu filtre sofisticate care pot fi purtate mai mult timp. Nu înțelegeți ca este important sa ne protejam chiar și cu un ciorap, și sa ne spălăm pe mâini! Sa spună guvernul ceea ce se poate gândi cu capul fiecăruia?

  2. Calitatea mastii trebuie sa fie f mare la cadrele medicale, fiindca stau langa cei virusati. Sa poarte o masca proasta ar insemna sinucidere.

    In cazul celorlalti principiul e diferit. Nu porti masca pentru a nu fi tu infectat, ci pentru a-i proteja pe ceilalti. In clipul de mai jos e explicat f bine: https://interestingengineering.com/slow-motion-video-contrasts-mask-effectiveness-against-spread-of-covid-19

    Dan Tanasa, si acesta elogiat de Sputnik, ia jumatati de adevar si nu face decat sa manipuleze.

    As aprecia daca nu ati cenzura acest mesaj. Dar daca il cenzurati, macar am certitudinea ca ati trecut la rusi.

  3. De doua saptamani intreb mereu ac lucru .Multumes d-le Roxin ca puneti in dezbatere subiectul .Acum avem o noua intrebare : -cum s-au infectat 106 cadre medicale in Galati ? N-au purtat masca ,n-au purtat costumele ? Au trisat ? Sau au nimerit mascutele care nu trebuie ?

  4. Pentru fericitii de pe aici carora li se pare ca stiu ei bine cum e cu masca si cu calitatea mastii, le dau o veste proasta . Ba nu ! O VESTE CATASTROFALA ! Mastile de calitate sunt cele ,, whitout glass fibres” – adica fara fibre de sticla ! nashpa, nu ? Sunt aproape inexistente in Romanica . Practic, cele care nu au fibre de sticla, au specificat acest anunt pe cutie . Hai, incercati sa gasiti astfel de masti, sa vad daca reusiti . Si – nu, nu e o inventie, sunt multe anunturi pe la cei care vand masti de acest gen, dar anuntul e pe net, nu si pe cutia mastilor pe care le vand . pt ca la noi, in Coreea de Nord merge ce-o fi, bani sa iasa !

Sliding Sidebar