Transumanismul – de la ficțiune la realitate

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Atât de multe TÂMPENII nu am ascultat de mult!?
  Pericolul „ÎNLOCUIRII OMULUI DE CĂTRE INTELIGENŢA ARTIFICIALĂ” nu există decât pentru IGNORANŢI: „Inteligenţa Artificială” este o MAŞINĂ şi e PROGRAMATĂ de … OM, deci, nu va face altceva decât este programat. Pentru a înţelege mai bine, OMUL are două componente : CORP (în Universul Dimensional) şi MINTE /SUFLET (în Universul Adimensional. Dacă nu se pricepe că MINTEA nu este „rezultatul unor reacţii chimice, cum cred oamenii de ştiinţa lui peşte” (avem proba în filmuleţ), avem de-a face cu IGNORANŢI, indiferent de titlu academic.
  Inteligenţa Artificială are doar CORP, nu are şi MINTE, deci nu va putea înlocui Omul în veci!
  Pentru a înţelege mai bine conceptul de CORP şi MINTE, vă invit să citiţi de la pag. 148 din „ADEVĂRUL DESPRE ILLUMINATI – Al Doilea Val Al Iluminismului, Şi Ultimul”, capitolul „Pilotul Minţii – Fantomă/Duh şi Dronă/Maşină”.
  Roxin e preocupat că cineva vrea să elimine Omul şi să-l înlocuiască cu IA?
  Păi la cât de MULŢI, PROŞTI şi BOLNAVI PSIHIC suntem, nu ar fi niciun păcat. În mod sigur IGNORANŢII vor fi eliminaţi, dacă vrem ca Omenirea să mai EVOLUEZE.
  În acest sens, există două variante:
  – TRANSHUMANISMUL „-” : care are ca SCOP „instituţionalizarea SCLAVULUI PERFECT”, adică acel Transhumanism de care să profite numai ELITA GLOBALĂ PSIHOPATICĂ actuală.
  – TRANSHUMANISMUL „+” : care ne vrea pe TOŢI UBERMENCHEN / SUPER-OAMENI / GOD.
  ILLUMINATI sunt adepţii acestei variante, dar sunt IGNORAŢI de pulime şi pizdime, care astfel va deschide calea primilor. Acest Tranhumanism Iluminist se va produce EXCLUSIV prin „cultivarea” MINŢII, ci nu a „dronei / maşinii / IA”. Ca să „rezişti” în viitorul Transhumanist, trebuie să CUNOŞTI.
  CUNOAŞTEREA este obligatorie pentru supravieţuire, căci pericolele IGNORANŢEI sunt la mintea cocoşului dacă privim în jur… inclusiv pe Roxin şi „specialiştii de căcat” pe care-i invită.
  Pentru mai mult despre TRANSHUMANISM, citiţi capitolul dedicat de la pag. 190 din „O Nouă Lume – Oportunităţi Egale Pentru Toţi Copiii”… bineînţeles că avem de-a face cu concepte complexe, şi bine ar fi de citit toată TRILOGIA MIŞCĂRII DACIA… iar cine are coaie (adică ştie bine engleza), să citească cele peste 100 de cărţi scrise de ILLUMINATI în ultimii 10 ani.
  TRILOGIA (selecţii din cărţile Illuminati, precum şi Ideologia şi Proiectul De Ţară ale Mişcării Dacia) poate fi descărcată sau citită GRATIS pe http://www.Academia.edu la:
  https://independent.academia.edu/GheorgheGiovanni%C5%A2eav%C4%83
  Un ADDENDUM la „Cartea Roşie” este în fază de apariţie, tot acolo.

  1. Inca o data dovedesti ca esti un arogant de cea mai proasta calitate. Te pretinzi membru al Iluminati si iti permiti sa arunci cu noroi in toti. Doar tu esti destept, intelept, etc. In realitate nu esti decat un mare EGO, un individ frustrat ca nu se simte bagat in seama, pe cat crede ca ar trebui. Ai incercat sa ma „racolezi” si pe mine in pretinsul tau grup Iluminati, mi-ai vorbit despre ce pretinzi tu ca ar fi cea mai inalta spiritualitate dar… duhneai a tutun de la o posta. Adica pretinzi ca poti atinge Cerul dar nu esti in stare sa te tii departe de unul dintre cele mai banale vicii – tutunul!!! Ai putea concura la premiul de cel mai mare ipocrit din Romania. Cam asta ar fi, asa, pe fuga, un raspuns la neobrazarea din mesajul tau! Acum, desigur, cum ii sta bine unui mârlan ca tine, o sa ma injuri din toate pozitiile si o sa ma consideri dusmanul Adevarului, nu-i asa?

 2. Dl Roxin. pe masura ce va citesc articolele. sunt tot mai nedumerit. Cand sunteti de partea ortodoxiei, cand de partea nestorianismlui, a budismului, a energiilor yoga sau alte bullshit-uri.
  Ce legatura este intre neprihanire si faradelege ? Sau cum poate sta impreuna lumina cu intunericul ?

 3. Nenea Iancu, ajung destul de tarziu la acest articol, dar…nu inseamna ca daca sunt ortodox nu pot fi si autodidact, presupun ca si dl. Roxin. La radacinile noastre nici nu am fost ortodocsi. A cataloga „bullshit”, tot ceea ce nu ne mai convine, nu vrem sau nu putem sa intelegem, e foarte usor.

 4. Reveleaţia Dumnezeiască şi revelaţia ştiinţifică se vor apropia, vor converge la infinit. Eu apreciez postările şi documentarele lui Daniel Roxin, îi mulţumesc pentru acestea şi-l felicit.

 5. Iti multumesc Daniel Roxin, ai articole, video-uri si mesaje f. interesante, iar cui nu-i place ce prezinti, sa nu mai deschida adresele cu numele tau. Nu cred ca de vampiristi avem nevoie in mijlocul nostru (cand si asa am devenit cea mai dezmembrata natie de pe fata pamantului si nicidecum cea mai unita), care nu fac altceva decat sa stea la panda si sa astepte sa faci cea mai mica greseala tu (sau oricare dintre noi), ca sa poata sa te atace energetic si prin aceasta si pe noi, cei care iti apreciem munca sustinuta care o faci de ani si ani de zile. Esti un bun patriot cu sentimente f. adanci si bine ancorate incati nu este cazul sa te impiedici de criticile aduse, care oricum nu vor lipsi, cat lumea va exista pe acest pamant. Tine minte proverbul romanesc: „CEL MAI DESTEPT CEDEAZA!” , pt. ca prostii oricum nu vor face aceasta niciodata.

  Mult succes in activitatile tale de zi cu zi, la care numai Dumnezeu este singurul care are dreptul sa te judece cum le indeplinesti, nu noi oamenii care nu am atins inca niciunii pe pamant perfectiunea.

Sliding Sidebar