Treziți la realitate de scandalul media, senatorii au respins AUTONOMIA Ținutului Secuiesc. Totuși, vom avea probleme la nivel internațional!

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Lasa media si lasa scandalul public,aceasta lege nu era niciodata aprobata de senat.Domnule Daniel,sa fim oameni seriosi,ti-am apreciat toate articolele dar asta parca nu se deosebeste cu nimic de alte fake news ale media !

  1. Traiti in alta lume. Daca nu intelegeti ca aceasta situatie aduce prejudicii uriase Romaniei, atunci e trist. Nici un parlament responsabil nu ar fi lasat aceasta lege sa treaca de Camera Deputatilor. Ca a trecut din cauza incompetentei politicienilor sau pentru ca a fost o manevra ascunsa, nu mai conteaza asa mult. Raul a fost facut. Dar dumneata esti, foarte probabil, simpatizat (sau membru) al vreunui partid politic si nu judeci situatia din perspectiva interesului national, ci din perpectiva partidul pe care il simpatizezi.In plus, este evident ca nu inetelegeti sensul sintagmei FakeNews!

  2. Domnule Roxin,
   știți ce mă intrigă la comentariul fostului ministru Diaconescu?
   Povestioara că l-a sunat cineva din Spania.
   Păi, tocmai un spaniol sa critice și să se mire? Ce ipocrizie!
   Diaconescu putea spune măcar că l-a sunat cineva din Albania….

  3. Dumneata dl para tratezi ca fake news tot ce nu e pro psd! Din contra! Tot ce e pro psd e o mega minciuna. Realizarile psd sunt notabile numai in domenii legate de hodorogi, milogi, marsavii, baroni, deficit, sifonari, spagi.

 2. Romani trebuie să învețe,daca vor sa mai dăinuie ca popor,ce inseamna a fi o Natiune, si ce îndatoriri are, ce inseamna sacrificiul si pentru ce trebuie facut.

 3. Eu cred ca cei care au pus in discutie un asemenea proiect au gresit.Nici nu trebuia pus in nici un fel de discutie,nicaieri.Sa vedem ca totusi,maghiarii din Ungaria ,in toate tarile din fostul Imperiu Austro-Ungar,pun in discutie tot felul de subiecte demne de inceputul secolului XX si creeaza disensiuni/Aceste lucruri le vad europinii si liderii lumii?

 4. Domnule Iulian, traiesc in Spania si e foarte plauzibil ca tocmai un ministru spaniol sa fi sunat. Ei au o problema asemanatoare cu Catalonia. Atat ca justitia spaniola i-a bagat la inchisoare pe pucistii care au declarat Catalonia republica independenta de Spania. Aceasta republica a trait vreo 30 de secunde, pana au rectificat, dar aceasta declaratie îi costa pe cativa Cataloni ani de inchisoare. Inca sunt acolo, altii fugiti. Desi au fost presiuni foarte mari pe guvernul socialist al Spaniei sa-i elibereze desi guvernul sa fie investit avea nevoie de voturile unor separatisti, nu si-a putut permite sa intervina. Aici jusitia chiar actioneaza, asa ca eu cred ca domnul Diaconescu a fost intrebat

 5. Sunt cetatean roman, etnic roman si vreau sa-i felicit pe maghiarii, pe ungurii din Romania sau din afara ei.
  Cu ajutorul politicienilor romani (oare sunt romani ?) in ultimii 30 ani, aceasta UDMR (care nu trebuia sa existe in Parlament deoarece este un partid etnic si constitutia interzice partidele etnice) a obtinut aproape tot ce si-a dorit, mai este doar foare putin si probabil vor obtine intai autonomia acestui tinut secuiesc si posibil si a Transilvaniei.
  TOTI sunt de vina cu exceptia lui Vadim si a PRM-ului.
  Cand Vadim atentiona, striga, urla la unguri TOTI il numeau nebun, extremist, si etc.
  Uite ca dupa 30 ani maghiarii sunt tot mai aproape de telul lor principal, prin urmare ei trebuie felicitati si respectati pentru unitatea lor, determinarea lor, curajul lor, inteligenta lor.

 6. Ce are capra cu varza? Ce are tinutul secuiesc cu vaccinarea? Uite asa vrea muschii tai sa spuna ca daca UDMR vrea autonomie la fel de rea e si legea vaccinarii. Uite nu e asa. Adica daca ploua uite asa de rea e si legea vaccinarii. Absurd. La poporul asta trebuie sa-i faci bine cu forta, ca altfel zice ca ai interese ascunse de vrei sa-i faci bine.

 7. Domnul Daniel Roxin are extrem de mare dreptate! Domnilor daca ar fi trăit secăturile astea politice în vremea lui Mihail Pătrașcu zis SI Mihai Viteazul ăștia nu mai apucau răsăritul! Cum poți tu că partid să trădezi doar pentru niscaiva bani! Înainte să vb de rău un om care cunoaște cât de cât în cel mai mic detaliu istoria neamului românesc puneți mana nu mai dați bani pe țigări băutură SI mergeți în Piata Universității în București pe lângă Universitate ai veți găsi talciocuri cu oameni care vând cărți vechi întrebați la fiecare daca au Tratatul de la Trianon! Cumpărați acea carte SI cititi băgați la tărtăcuță si după aia veniți ai cereti-va scuze public! Pt că cea ce PSD a făcut se cheamă TRĂDARE NAȚIONALĂ!

Sliding Sidebar