TRUMP a postat un mesaj pe Twitter în care se spune că PURTAREA MĂȘTII reprezintă „cultul tăcerii, sclavie și moarte socială”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Ceea ce nu il transforma in vreun Mesia sau presedinte pe bune. Minneapolis este la pamint si el scrie mesaje pe Twitter, exemplu tipic de „Tara arde si baba se piaptana”.

 2. Si eu am o părere cam asemănătoare cu alui Daniel Roxin despre TRAMP… Mie îmi place Tramp.

  1. Este Trump, totusi, nu Tramp. Si nu ai de unde sa stii ce crede cu adevarat Daniel despre Trump chiar daca posteaza linkuri catre stiri referitoare la el. De curiozitate, poate ne dai si noua macar un motiv pentru care-ti „place” de marioneta numita Trump? Poate ne spui cu ce s-a imbunatatit situatia Americii si a lumii intregi de cind a preluat el conducerea? Altfel, imi pare sincer rau pentru toti cei care s-au lasat ametiti de clovnul asta afacerist si refuza sa vada o realitate absolut teribila. Dar minciuna nu poate dura la nesfirsit….

   1. Ca sa ajungi presedinte, si mai ales in USA, tr sa faci parte din aceeasi gasca mafioata. Trump spune niste „adevaruri” pt a-si atrage simpatizanti, si nu din dorinta de a ne ajuta….
    Fiti vigilenti caci politicienii astia „joaca” mai bine decat actorii din Hollywood !
    O zi buna,

 3. TRAMP este incomod deoarece a SPART GĂȘTILE plătite de la BUGET nederanjate zeci de ani. Drept pentru care se bucură de atenția multor NEMULȚUMIȚI.Important este că nu depinde financiar de nimeni și poate să gândească LIBER.Libertatea lui Trump DĂ DURERI DE CAP MULTORA.

Sliding Sidebar