Trump se pregătește să îi pună sub acuzare pe fostul președinte Barack Obama și pe actualul său contracandidat la prezidențiale Joe Biden

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Nu inteleg de ce nu a facut-o pana acum . Daca nu va castiga alegerile cum ii va aduce in fata justitiei ?

 2. Stimate Domnule Daniel Roxin,

  Toată stima pentru eforturile dvs referitor la reabilitarea strămoșilor, daci și pre-istorie. Sper ca intr-un timp nu foarte lung sa se investească în arheologie pe măsura potențialului teoretic și să dispară în mod natural opozanții de inspirație si interese alogene…
  Dar stima mea față de aparenta dvs percepție tinde să scadă considerabil in materie de politică și actualitate americană (US mai precis), unde vizibil supraestimați dreapta (in particular Trump & Repubican Co) și tot vizibil subsestimați stanga (in particular Obama). Aș putea să vă contrazic punct cu punct, dacă mi-ați oferi ocazia, sperând că nu aveți inflexiuni rasiste. Locuiesc în România acum, dar am trăit 15 ani în Europa de Vest (Bruxelles, Paris) și 16 ani în Statele Unite.
  Octavian Apostoloiu
  Actuar din 1986

  1. Domunle apostolui, si stima altora fata de viziunile d-tale este practic inexistenta, nula. De papagali si de „fosti” e plina lumea. Concret, ce ai realizat pana in prezent ? Aici cadeti toti astia, la fapte, frecatorilor de menta….

 3. E o intrebare buna. Poate nu a reusit pana acum. Poate e doar o miscare de a diminua increderea in Biden. Poate odata inceput procesul, va merge mai departe chiar si in cazul in care acest democ-rat ar fi presedinte..si asta i-ar pune pe ganduri pe democrati pt nominarea lor…desi e foarte tarziu acum. Si mai e un lucru…cred ca urmatorul termen incepe din ianuarie oficial..nu stiu exact ce se intampla in perioada dintre noiembrie si ianuarie. Poate ca asta este ultima carte tare pe care o are Trump. Sa inceapa show-ul. Si sa iasa adevarul la lumina si pentru cei intunecati la minte.
  Dar USA va fi terminata daca iasa pedofilul Biden si cu posedata de Harris.
  Sa speram ca nu.

 4. Când ai procurorul capabil,corect și dispus să facă ordine,poți da drumul la treabă.

 5. Domnu Apostu ceea ce se vede nu este la fel cu ceea ce exista.
  Nu discutam despre ceea ce propaga mass-media nici in America nici in Romania. Daca va referiti la cele pe care le cunoastem noi … de departe si despre adevarul care se vede mai de aproape, daca va referiti la ceea ce propaga acestea despre Trump si ce propaga despre ceilalti doi atunci nu puteti avea criterii de referinta si nici suport de discutie.

  Noi discutam aici nu despre programe politice si nici despre abilitati sau realiyarile celor doi, in esenta aici se vorbeste despre bine si rau, despre umanism si antiumanism, despre nationalism si antinationalism, despre normal si anormal, despre firesc si nefiresc, despre ceea ce este in spiritul evolutiei naturale din perspectiva morala si ceea ce este in spiritul involutiei si exploatarii naturii inconstiente si amorale, despre ceea ce se afla in puterea omului din perspectiva lui spirituala si ce se afla in puterea omului din perspectiva subumana, dar pe care n-o putem inobila denumind-o boala sau handicap ci pervertire constienta in subuman. Noi vorbim aici despre credinta in Dumnezeu si credinta in diavol, despre satanism, intelegeti?
  Aveti argumente cu care sa justificati tortura psihica si fizica si pruncuciderea? Dar legile care reglementeaza avorturile in a noua luna de sarcina?
  Aveti?

Sliding Sidebar