Trump, ultimul discurs de la Casa Albă: „Mișcarea noastră este de abia la început”. Biden – o inaugurare cât o imensă înmormântare

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

    1. Nu va fi. Conservatorii sunt deja asemanati cu Al-Qaeda terrorists, natzis etc. Pana si canalele de stiri Newsmax, OANN, Fox le vor desfintate. Suntem in comunism deja. Oamenii isi pierd serviciile, traim intr-o dictatura si cenzura si intimidare din partea guvernului, corporatiilor (care sunt niste arme politice). Ce sa spun de social media? E ministerul adevarului. Din noiembrie incoace este un cosmar care se va transforma in horror movie. Acum nu se vor mai razbuna pe Trump, ci pe noi toti conservatorii. Si vorbesc despre „reprogramare”= reeducare. Acesti marxisti infecti nu au alta bucurie decat sa urasca si sa se razbune. Rugati-va pentru noi. Nu stim cat vom mai putea sta in aceasta tara. Vom vedea.

  1. Cam pe la mijlocul ceremoniei de investire Biden ar fi intrebat „Presedintele nou ales nu vine ?” – informatia este neverificata, fiind furnizata de catre unul din steguletele care au asistat la ceremonie.

Sliding Sidebar