Umilință totală pentru Iohannis: Poșta Militară, aflată sub controlul SRI, a trimis 3.600 de scrisori către primarii din țară, din partea lui George Simion, pentru sprijinirea suspendării președintelui

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Prea este cu putință. Și în structurile militare Sint extrem de multi patrioți, care nu mai suportă minciuna, impostura, trădarea, ….Jos vinzatorul de copii Chiolhănos. Și răbdarea are o limita.

  2. Daniel, chiar daca te injura, tu tot iti continui drumul tau, poate si mai abitir decat inainte. Criticile, chiar nemeritate, iti arata ca ai valoare. Apoi, zicea un cunoscut, ca inca nu s-a vazut cineva, care sa arunce cu pietre in pomii fara fructe.

  3. Eu nu cred ca Simion nu stia exact ce face. Dar, ca in mai multe cazuri, si-a creat si un alibi, ca sa le dea prostilor cu tifla. De ce sunt prosti? Pentru ca au pretentia ca un stat esuat sa reactioneze ca unul normal. Iar Georgica al nostru ii fenteaza cum vrea. Va dati seama ce impresie a facut posta militara asupra primarilor mai slabi de inger? Or fi crezut ca sunt luati cu arcanul la oaste, ca sa fie trimisi in Ucraina, sa apere democratia occidentala de barbari. Oricum ar fi, e o lovitura de maestru a lui SImion, pentru ca asta arata ca are muti prieteni si in Parlament, si in SRI, si in armata. Romanilor le plac astfel de figuri si Simion poate fi sigur ca aceasta actiune i-a mai adus inca cateva procente la cele pe care le are. Ce parea mai intai o gluma, acum se ingroasa vazand cu ochii. Si cand PSD-ul va scadea si el drastic in sondaje, atunci poate ca se vor gandi sa se alieze cu AUR pentru demiterea lui Mutulica si declansarea totodata a alegerilor anticipate. Inca odata, bravo Simioane, le-ai facut-o. Mai trebuie ca pe 27.02 sa treci cu camioanele peste ei si i-ai facut pilaf pe toti.

Sliding Sidebar