Un lider important al USR și-a dat demisia: Partidul, care a primit pe bună dreptate eticheta de NEOMARXIST, nu mai poate fi salvat. Nu poți «moderniza» România negându-i rădăcinile și identitatea națională

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Tirziu doamna . In momentul in care partidul tau sustine LGTB-ismul ,isi bate joc de celula societatii umane familia ,cind 4 ani ai votat legi de toata jena ,cind ai vazut cu ochii tai vulturii din USR cum s-au batut intre ei pe functii ;atunci trebuia sa ia atitudine .Deci nu ma da pe spate demisia doamnei .

  2. Felicitări stimată doamnă,
    Nu vă cunosc, nu știu ce pregătire socio-culturală aveți, dar România (care ar foarte bine lua și numele alipit cumva de Dacia, iar pe tricolor ar pune lupul dacic cu coroana cuvenită, schimbându-și imnul trist)are nevoie să renască din propria cenușă. A parcurs o epocă de distrugere și trădare, de imoralitate și prostituție globalistă, de minciună și ipotență în toate planurile, și e timpul să refacă prin valori și muncă o cetate a ADN-ului pământului unde am crescut și unde s-a născut acest popor.Încă o dată felicitări pentru curaj și responsabilitate autentică.

Sliding Sidebar