Un „OZN” a fost pictat acum 400 de ani într-o biserică din România! Cum e posibil așa ceva?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Frectii! Este un OZN prabusit in Romania in jurul anului 1300. Si eu sunt singurul om de pe planeta care stie unde. Atata timp cat un jegos de primar de sector, un tigan incult, a furat 90 de milioane de euro, iar mie statul anti-roman mafiot nu-mi plateste 100 de milioane de euro, niciodata, niciodata chiar si cu pretul vietii nu voi dezvalui locatia unde a cazut. Mai bine sa stea acolo unde este, pe vecie. O sa ziceti ca sunt un mincinos si un nebun. Sau o sa ziceti sa nu mai trag pe nas sau sa va zic ce am fumat. Va asigur ca nu este nici una si nici alta. Nu eu vorbesc. Un manuscris vorbeste in locul meu. Unicul manuscris din lume care face referire la eveniment.

  1. Liviu ai dreptate, este un OZN care a fost doborit intr-o lupta aeriana intre doua factiuni, batalie atestata si de cronici germane din acea perioada. Daca observi mai bine modelul cu zece raze ilustrat, precizez ca pe tablitele cuneiforme din epoca sumeriana este reprezentat acelasi tip de OZN, cu acelasi model de raze, iar un zeu sumerian este reprezentat cu un asa zis ceas la o mina, cu acelasi model! Azi recunoastem cu totii un ceas electronic probabil cu rol de telecomanda. Alte nave de acelasi tip au cazut in Germania, au fost recuperate iar mai tirziu savantii germani in slujba nazismului au pus la punct Die Glocke, un dispozitiv revolutionar care vor venicu rol de motor al navelor discoidale germane. Este cel putin ciudat de ce tocmai israelienii au manifestat mare interes aici, nu stiu daca e mina Mossadului sau chiar este. Daca noi rominii nu sintem in stare sa fructificam in interes national prin revese engeneering tehnologia acestor nave, atunci mai bine sa ramina acolo unde sunt cazute, pentru generatiile care vor veni.

   1. Pai ce sa fructifici Mariuse… tu nu vezi ca Liviu vrea 100 de milioane de euro ca sa zica unde-i OZN-u?

   2. Marius, nu! In manuscris scrie ca a fost un accident. Scrie ca a fost un supravietuitor. Scrie ca o alta nava a venit si a luat supravietuitorul, dar ca nava avariata a ramas pe locul prabusirii si scrie si unde este acesta. Si mai scrie ca acesti calatori erau ca niste oameni dar foarte inalti.

 2. Primul gand cand am vazut fresca a fost ca este on OZN care se prabuseste undeva in Romania. Daca observam desenul de pe burta obiectului vedem ca acelasi model se afla in tablitele sumeriene in modelul unui asa zis ceas purtat de un zeu si in imaginea unui disc zburator. Asa ca Liviu ai dreptate, cred ca domnul Roxin trebuie sa ne puna in legatura pentru ca am multe ganduri de impartasit si cred ca avem nevoie sa ne aparam tara de invadatori cu pretul vietii.

 3. În ultima vreme au apărut cam multe OZN și diferite modele .Am urmărit pe yotube și am văzut atac ozn și atacate ele de Militari și nu știu cum am sau mia venit în minte că începînd de anul viitor vor veni altele cu protecție magnetică și înconjurate de un halou de lumină .Așa am văzut chiar cele date pe youtube din 1 ianuarie 2017 .Eu am 60 ani și anul trecut mia adus un nepot un calculator vechi și de la 1 aprilie 2016 mia făcut cont Facebook nu am foto și am început să scriu multe din ce am trăit din 2000 în coace .Ceva de domeniul paranormalului .Am scris in pacina mea pe 16 april 2016 la ora 18 20 min am văzut un ozn dar de o formă nemaivăzută și ca o tranmitere de gînduri am avut mesaj că transportă hidrogen din M Neagră și îl eliberează în Canada în incendii .Era la circa 3000m înălțime culoare aluminiului .Nu am comentat în discuțiea despre controlul minții ,că am cam mult de scris si mă descurc mai greu și nu am timp .Mai am de scris ceva în pagina mea de faceb și cînd voi scrie cîte ceva voi face trimitre și cine vrea popate deschide și citi dar să creadă ce vrea .Dacă ne uităm la Apostolii lui ISUS după ce a înviat lea dat lor așa zisa putere de a înviea morți .Nu sa înțeles bine -nu li sa dat putrea ci dacă ei vor ceva din nevăzut ISUS înviea dar la voința lor .Tesla nu avea el din naștere idei ci tot din nevăzut de sus cum se înțelege la noi poate sfida legile fizicii cunoscute și se poate transporta energiea electrică fără fir .Sa zis că la nașterea lui era o vreme de ploae și multe tunete .A mai zis ISUS vă vor da în mîncare ceva să muriți și nu veți muri .Deci a vorbit la plural și la toate tmpurile .Dacă tu faci ceva ce nu poate alții nu te da mare că nu faci tu ci prin tine lucrează cineva de sus .Cum ar fi mîndriea eu pot eu fac e o laudă a ta și ți se ia darul .Am lucrat la Hidromecanica Brașov în turnătoriea de aluminiu și aveam piese din america de făcut /Patent care nu sa mai făcut și multe din ele nu le eșeau bine sau chiar 50 % din ele erau rebut curgeau la presiune și mi le dădea mie și Inginerii ce nu le eșea îmi dadea și le omologa rapid .Am colegi pe facebook și nu mă laud eu pot fi întrebați ei că lucram în fața lor cu același material .Aveam credință și nu mam, lăudat eu fac eu ,dar știeam că cineva de sus mă Călăuzește și păzește ,astea din 1982 pînă în 1992 am lucrat acolo .Am tras concluziea că știința fără credință își rupe gîtul .

 4. „coloana propulsoare de foc din spate, care se pierde în nori” este de fapt dovada ca a fost lovit de o racheta patriot din cele pe care le-a cumparat „genialul” Iohannis.Este o prezicere a celor de acum 400 de ani despre marele profesor de fizica Werner. In fundal se putea vedea o pictura care il infatisa pe Werner strigand catre „extraterestii” : Gotcha, suckers !

Sliding Sidebar