Unde ești tu, Hipocrate? Medicina este mult prea politizată pentru a mai fi o știință…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Daniel,sti ce spun Ocultistii? Ca ei nu obliga pe nimeni dar daca oamenii nu mai pun mina pe o carte sa citeasca si sa se documenteze ei nu sunt de vina.Este liberul lor arbitru.EI isi indeplinesc planul pentru ca oamenii sunt indiferenti.”Asta merita daca sunt nepasatori” Vezi Jan Van Helsing „Sa nu atingi aceasta carte”.
    Cu alte cuvinte daca sunteti prosti va meritati soarta.

  2. Medicina se deterioreaza cu sau fara vaccinuri. Vaccinurile care nu au trecut prin toate fazele de studiu clinic inainte de a fi administrate sunt numai o manifestare a unui fenomen mult mai complex. E posibil ca in viitor sa vedem mai multe scheme de inocluare mai mult sau mai putin fortata a populatiei. Inca nu au puterea sa modifice ADNul uman, dar asta nu din lipsa de incercare.
    Pana sa ajungem insa la o super-inocluare in masa cu agenti suficient de puternici ca sa produca modificari majore de durata in ADNul uman, deci sa schimbe practic specia (visul transumanistilor, al postumanistilor), medicina a incetat sa mai fie medicina. A fost atacata din toate pozitiile de corectitudinea politica, de isteria ”woke”, de cultul victimizarii. Ma uit in vechile mele carti de medicina si ma uimeste si ma sperie masura in care stiinta medicala e falsificata pe zi ce trece. E ca si falsificarea istoriei. Nenorocirea ca multi medici sunt complici la razboiul asta impotriva speciei umane. 40 de arginti…?

Sliding Sidebar