Undele cerebrale Delta – calea către experiențe transcendente. Informații și experiment practic

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Inca ceva, legat de natura universului… in mod incontestabil exista ceva

  In 2014 Am fost trezit la 7 dimineata brusc, si am iesit din camera pt a bea un pahar cu apa… simteam un rush de adrenalina si inima mea se zbatea, era senzatia ca si cum cazi dintr-un copac si din piept se taie respiratia… inima mea literalmente se lupta si avea aritmii… apoi dupa cativa pasi un pulseu al inimii foarte rapid pe care chiar pe moment l-am descris ca senzatia pe care o ai cand inima isi da ultimele incercari ca sa reporneasca organismul, si aveam o durere in capul pieptuli de parca m-a lovit ceva…

  Am cazut in fund pe podea la mijlocul drumului intre camera mea si bucatarie. In sufragerie.

  Mama, trezita de ce a auzit a venit si ea… si ce sa crezi Daniel, a cazut in fund si ea cu aceleasi dureri…

  Stam amandoi in fund si suna telefonul, ca tatal ei, bunicul meu s-a prapadit, cazuse de la etajul 7 si cand mai era salvarea era inca relativ constient, si-a dat suflarea chiar in acele momente in care ne trezisem noi….

  Au mai fost niste semne la capela unde a stat, niste orbi sau “halo” acea lumina ca o coronita de inger deasupra capelei insa eu nu am fost prezent, insa mama si o alta ruda sustin impreuna ca au vazut-o… nu confirm, insa dau ca pe lucru auzit…

  Ei bine Daniel, el a vrut atunci sa ne spuna ca pleaca si ca are dureri, si ca s-a luptat corpul lui dar nu a reusit sa il tina in viata.. prin manipularea intr-un mod misterios al senzatiilor din corpul nostru.

  Inaunte de acea noapte nu bausem, nimic nu facusem era o noapte normala cea dinainte..

  Lucrurile momentan inexplicabile exista.. nu sunt doar eu, suntem 2 cu aceasta experiena, eu si mama.

  Am zis mai bine sa impartasesc din acest lucru, pentru ca este clar ca exista lucruri, mistere pe langa daci in aceasta lume… acest univers

 2. Daniel, o buna cale de a iesi din obscur, cu noile descoperiri si de a impacta noua generatie… este de a participa ca invitat la un podcast (Buhuci, damian draghin, etc. sunt canale de YT de podcast cu sute de mii si milioane de vizualizari pe video, in special generatia tanara)

  Ar fi pasul enorm de care avem nevoie pemtru a ne face auziti. Tu, sau si cu un invitat puteti merge sa prezentati tezele continuitatii.

  Ar fi enorm, m-as bucura enorm sa vad asa ceva.

  Sper ca ti-am dat idei. Multumim pentru tot ce faci! Suntem toti urmasi ai geto dacilor, trebuie sa fim mandri de acest popor milenar cu eroisme si onoare de neimaginat.

Sliding Sidebar