Ungaria Mare NU a existat niciodată. Acestea sunt dovezile istorice…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Se pare ca este necesar ca unii sa nu inteleaga o realitate istorica.Societatea civilă are o obligație morală sa insiste pentru a de explica si a elimina aceste neadevăruri care dezbină oameni.Este o propagandă politică nesimțita a unor indivizi care vor o ascensiune socio-politica,cu interes material.Sunt oameni care nu au tara.Doctrina Ungaria mare ,este o nebunie periculoasa pentru o societate normala.Instiga la suta si violenta.Sa nu uitam ca si in vremea COMUNISMULUI A CIRCULAT ACEST DEZIDERAT.DE CE?

  2. Incredibila aroganta politicienilor unguri ! Toate documentarele dvs. cu toate dovezile istorice ar trebui publicate intensiv si trimise la ambasada Ungariei din toate tarile si la ambasadele tarilor aflate in Ungaria. Poate numai asa se vor lamuri odata pentru totdeauna !

  3. Dacă tot dăm vina pe unguri, de ce nu dăm vina pe UE care tace și nu zice nimic pentru a aduce pacea între oamenii din România? UE este datoare sa deslușească istoria acestor țări indiferent de situație, tuturor țărilor din UE le place să ne privească cât de răzvrătiți santem între noi!

  4. Atata vreme cat fiecare ministrual culturii , al educatiei si invatamantului vin cu regulamente diferite, cu manuale diferite la fiecare generatie nu putem sti adevarata istorie, ca sa putem fi mandri si apara mandria trebuie sa stim ce aparam si ce este mandria, valoarea si respectul valorilor nationale

Sliding Sidebar