UNGURIADA lui Viktor Orban vs Trădarea intereselor românești cu privire la Trianon, săvârșită de autoritățile de la București

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Să ne fie rușine ,românii nu-și mai cunosc nici istoria și nici drepturile ,stau într-o amorșire totală până ce fascistul va distruge toată țara și tot poporul român !!!….Mulțumesc frumos pentru acest articol în care ați punctat foarte bine istoria noastră !

  2. Cind profesorii universitari tac ,cind arheologii baga capul in pamint ,cind politicul ti-a retras nu doar ora de istorie dar si continutul istoriei , cind cea mai mare parte a romanilor habar n-au de unde se trag ,de istoria lor ,cind se ride de” Dacism ” (cum va numesc pe toti cei care mai incercati sa aduceti aminte oamenilor)in gura mare la TV pe posturile pe care le devoreaza 80% din cetatenii tarii ;atunci cum vrem sa fie politicienii nostri de carton ? Cind fiecare partid care a fost la putere s-a folosit de aceasta uniune maghiara ,ca doar nu-i partid si totusi functioneaza ca partid ,cind secuii s-au declarat maghiari si politicul a tacut ,cind toti de la presedinti ,politicieni ,organe de securitate au tradat si tradeaza tara ,cum am vrea sa recunoasca Trianonul si insemnatatea lui ? Dar iese presedintele zilele trecute sa ne aminteasca ca i-am bagat pe evrei in lagare noi romanii . El poate sa-si ceara scuze cit doreste poporului evreu ,neamul lui german da i-au bagat in lagare ,si atunci aveam un rege tot neamt . Si daca vreau sa fiu rea ia sa vedem 1907 ,nu cumva acea rascoala a pornit din cauza evreilor ? Nu cumva marea multime a nemultumitilor robeau miile de ha de pamint detinute de ei ?

  3. No, astia-s politrucii urcati in scaunul puterii pamantesti: fațarnici. Sa nu uitam un lucru: lovitura de stat din decembrie 1989 a fost data cu sprijinul Ungariei si Rusiei. Ca urmare, „noua putere” din Romania le-a satisfacut cererile prin udmr.
    Iliescu si Virgil Măgureanu, născut Imre Asztalos, au fost in 1990 in vizita la Oradea, cand udmr pregatea primul sau congres, sa-i asigure pe unguri de toata sustinerea lor. Fosta Securitate tocmai iesise la lumina ca SRI dupa evenimentele din martie 1990 de la Targu Mures. Deci, Imre Asztalos a fost primul director al SRI, un sarpe care si-a naparlit doar pielea: https://dizolvareaudmr.blogspot.com.

  4. fiecare popor face istoria sa si creeazá personajele sale la si miturile..ín majoritatea cazurilor popoarele vecine au si multe lucruri comune, dar si diferite si chiar interese opuse. cel mai curat lucru ar fi „ce a fost a trecut” si noi tráim ín prezent.. dar politicieni se folosesc de aceste surse istorice cu scopuri nationaliste cum a fost si hitler..multi nemti erau míndrii de hitler si cá nemtii sínt un soi superior de oameni..hitler si pleava lui au morit, dar ideile lor apar si la unii politicieni si azi íntr-o formá moderná mai sofisticatá si cu multe lucruri false..cínd a fost ungaria mare? sá zicem ín anul 1000 pe tinpul lui stefan cel sfínt, dar din 1600 ungaria a fost sub dominatia turcilor apoi a austriecilor si chiar ínainte de trianon era austro-ungaria si de fapt monarchia s-a destrámat si cel mai mult au pierdut austrieci, dar ei au recunoscut pluritatea nationalá a imperiului si s-au retras ín banca lor ín austria cu teritoriul mai mic decít ungaria si cu cam 50 de ani mai dezvoltati..cá a fost rázboi nedrept cá cít de mult a pierdut ungaria, dar ín istorie cel care cístigá rázboiul pune conditiile si nu numárul mortii pune conditii.; dupá ce a fost ínvins decebal nu roma a devenit provincie dacá dejaba au luptat cu vitejie…armata monarchiei a fost ínvins si aceastá armatá era multinationalá:unguri, austrieci,ceh,slovaci si chiar románi si ínafará de austrieci luptau din obligatie fatá de monarchie si e trist cá románii din ardeal erau olbigati sá lupte ímpotriva armatei románe independentá…e trist cá ín ardeal multi románi si unguri au vecini si prieteni reciproc si sínt si multe cásnicii mixte si cu aceste mijloace politice nationaliste poate sá stráce aceste relatii bune..

  5. Au trecut, iata, o mie de ani si multi politruci unguri instigatori mai vor sa fure pamantul altor popoare. Observam ca acesti politruci unguri instigatori sunt votati de majoritatea ungurilor.

  6. Seamănă a ceva programat, a fost hotărât de șefi planetei apoi s-a implementat, noi, cei mici, ne uităm și credem că avem ceva de spus de hotărât. Sunt multe asemenea evenimente dea lungul istoriei. Doar câte știu eu. Totul este informație și interese financiare, ATÂT.

Sliding Sidebar