Unirea cu Basarabia este aproape! DEZVĂLUIRI

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Unirea este aproape dar trebuie facuta cu cap.
  Eu as cre tarilor europene sa primesca Basarabia in Europa si Nato cat mai urgent.
  Dupa aceea ,dupa cativa ani se va schimba situatia politica si se va face un referendum pentru unire.
  Acum sa zicem ca cei care vor unirea sunt majoritari da nu sunt pentru ca 40 la suta sunt ucrainieni si rusi colonizati, plus alte natii proruse ca gagauti, tatari, ebrei….

 2. Strabatand Romaania in lung si lat cu masina pentru a o arata fiului meu nu mare mi-a fost mirarea de-a lungul defileului Oltului pe langa drum pe un perete de ciment dupa o curva scrie …..,,BASARABIA E ROMANIA!”
  …Cand am citit din condus scest lucru ,,Basarabia E ROMANIA!”
  VA
  SPUN DRET
  MI-A
  CRESCUT
  INIMA!
  PTR.
  CA
  DINTOTDEAUNA A
  FOST ASA
  SI INTITDEAUNA
  V-A
  FI ASA …
  ADICA

  BASARABIA E ROMANIA A FOST SI V-A FI !
  Dumnezeu sa ii ajute ptr. ca lor le-a fost si le e mai greu decat noua romanilor din Romania.
  PUTERE SI CURAJ DRAGI ROMANI DIN BASARABIA!

 3. De ce nu se vorbeste si despre proiectul Republica Federala Moldova? El exista. Si el presupune o unire…

 4. Orice am vrea noi si orice am zice, Romania nu e pregatita pentru o unire cu Basarabia si nici in urmatorii 10 ani nu stiu daca va putea fi. Si asta nu din punct de vedere psihologic ci din punct de vedere economic. Si Germania cat e ea de Germanie, a avut o perioada de cadere economica din cauza costurilor reunificarii. Abia din 2005, adica dupa 15 ani, si-a revenit pe deplin. Va dati seama ce ar insemna pentru Romania reunificarea? Ar fi ca un sut in testiculele unui tip care abia mai merge, frant de oboseala. In plus unirea deplina inseamna si tinuturile Transnistriei si Gagauziei, care altfel ar ramane enclave rusesti sub controlul Rusiei, fapt inacceptabil pentru NATO si UE. Deci eu personal nu cred ca se va intampla pe timpul vietii mele.

 5. Așa ar trebui dar nu suntem acum un exemplu bun. Suntem o colonie dominata 100% de escroci internaționali. Lor le plătim toate utilitățile curent gaz benzina cablu tv telefon.
  Noi am investit si construit si vin alții care iau acum tot profitul si l duc la ei in țară.
  Avem televiziuni numai cu golani vagaboante prostituate si ăștia sunt formatori de opinie . Un fel de a vorbi de golan de șmecher se aude , un fel agresiv , fara bun simt , plin de mândrie , lucru care nu place celor din moldova . Ei au influenta slava si orientare spre cultura educație. Nu le place mizeria de la noi.
  Înainte când erau fabrici uzine si se producea eram un exemplu, acum când suntem sclavi in propria tara si ,,ei ,, sunt proprietari … Ce mai suntem noi ?

Sliding Sidebar