Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei. Cazul e de domeniul ANI și DNA

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Raed Arafat, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila si restul… se strange latul. Nu mai aveti scapare. Stiti ce urmeaza… sau nu?!? Linsajul. Asta se intampla cand actionezi impotriva omului, impotriva lui Dumnezeu

  2. Dar este limpede ca lumina zilei ca doctorii Streinu-Cercel și Rafila sint unși cu sume de bani de la aceasta companie Pfizer , care este sib pulpana lui GlaxoSmithKline , companie britanică și ce-o mai fi.
    Așa ca nu ne mira ca acești doi corifei in ale medicinei au fost plătiți și sunt încă.!!!!
    Fac tot posibilul sa țină partea acestei companii și sa NU PERMITĂ INTRAREA PE PIAȚA ROMÂNEASCĂ A ALTOR COMPANII CARE POATE UNELE SUNT MAI PERFORMANTE.!!!!

  3. Acum inteleg de ce nu se doreste finantarea vaccinului romanesc dezvoltat la Timisoara din oanuarie 2020.. Si nu se doreste o dezbatere publica legata de acest vaccin. Doar Institutul Cantacuxino a raspuns solicitarii de colaborare. E clar ca asistam la o fortare a folosirii doar a vaccinurilor din strainatate..

  4. MERGÂND MAI LA DEAL PE LANȚUL TROFIC AL ORGABISMELOR PARAZITE, VOM AFLA ȘI NUMELE PROTOZOARELOR, CELENTERATELOR ȘI ANELIDELOR DE MAI SUS DE PFIZER, PIG PHARMA, GLAXXCON, ETC.:
    TĂTICUL ATÂTOR ONG-uri, FUNDAȚII, ETC., GEORGE SOROSI, DIMPREUNĂ CU FUNDAȚII BILL&MELINDA GATES, ROCKEFELLER, ETC.

Sliding Sidebar