Vaccinul, trilioanele şi cetăţeanul

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sa nu uitam multe declaratii care au fost facute de diferiti politicieni referitoare la ce se va intampla dupa ce oamenii vor fi vaccinati: vom trece la „noua normalitate”, adica tot cu restrictii, tot cu masca. Sau cum spunea Arahat, „Este inadmisibil ca cei nevaccinati sa umble printre cei vaccinati si SA-I IMBOLNAVEASCA”,,,

 2. Mafia farmaceutică și agroalimentară este o foarte bună carte, pe tema asta, deși mai puțin directă și fundamentală decât Vaccinarea – Eroarea medicală a secolului, a aceluiaș autor. Ideea fundamentală cu care trebuie să ne obișnuim, este că propriile celule ale corpului nostru și ale oricăror plante sau animale devin, în anumite condiții, bacterii sau viruși, putând redeveni, apoi, ceea ce au fost, adică celule ale unui macro-organism, integrate în metabolismul și anabolismul acestuia. Toate microorganismele existente provin din descompunerea plantelor, animalelor și a oamenilor. Ele sunt ultimele părți vii ale acestora. Dintr-o altă perspectivă însă, ele sunt primele părți vii, în mijlocul unui Univers care el însuși este viu. Moartea nu există. Tot ce există este o formă de viață sau alta, iar microorganismele au rolul lor fundamental în circuitul vieții în Univers.
  În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, medicina europeană s-a rupt în două, ca să spun așa. Pe de o parte medicina aparent științifică, dar de fapt ignorantă, idolatrică și tâlhărească, la limită; pe care o putem numi ”pasteuriană” (de la Louis Pasteeur); pe de altă parte, medicina hipocrato-naturistă, care nu refuză ”progresul științific”, dar nici nu se lasă sedusă de orice pungășie farmaceutică. Există tratate de medicină hipocrato-naturistă, dar Facultățile de Medicină au devenit dogmatico-idolatrice, ”medicii” sau absolvenții lor fiind niște politruci, un fel de falși preoți ai actualei medicine negre, idolatre, criminale, cu sau fără știința celor ce o practică. Bineînțeles, există încă și medici adevărați, dar aceștia trebuie căutați cu lumânarea, precum un anumit Diogene, cândva, ce căuta un om (adevărat) în acest fel.
  Orice vaccin este o pungășie farmaceutică, dublată de o pungășie politică și triplată de o alta financiară. Altfel spus, din perspectivă strict medicală, adică din perspectiva respectului datorat oricărui ”pacient”, orice vaccin este un banditism, o agresiune corporală, o introducere riscantă, la limită criminală, a unei substanțe străine într-un organism unde aceasta nu are ce căuta. Pare exagerat ceea ce spun, dar așa stau lucrurile. Aici nu este vorba de ucis patrioți afgani sau irakieni, treabă la care colegii-ucigași sau mercenari, ai colonelului Gheorhiță se pricep mai bine decât la vaccinare. După două secole și mai bine, de la Edward Jenner (fondatorul modern al vaccinării), vaccinul și vaccinarea au ajuns o armă secretă de luptă contra omenirii. Utilizată de cine? De anumiți bandiți, cu complicitatea nătângă a medicinei oficiale, devenită banditească, și a industriei farmaceutice, banditească și ea. Robert Kennedy are dreptate, el care a fost, în ultimii ani, principalul avocat al victimelor diverselor vaccinări practicate de 30-40 de ani în Statele Unite. Industria farmaceutică a pierdut acest proces și a fost obligată la despăgubiri de peste 30 miliarde de dolari (ce vor fi plătiți de Statul american, dar asta este altă pungășie.
  Cine vrea să înțeleagă totul cu privire la originea și riscurile oricărei vaccinări trebuie să parcurgă măcar o parte din bibliografia sumară indicată de Dr. Louis de Brouwer, de Dr. Gislaine Lanctöt și alții. Nu în ultimul rând, mai ales pentru înțelegerea originii oricăror microorganisme, deci și a virușilor,trebuie studiată principala lucrare a savantului francez Antoine Béchamp (Les Microzymas…). Evident, această carte nu se găsește pe toate drumurile, pentru că, în Europa, cenzura se practică cel puțin de la incendierea Bibliotecii din Alexandria. Așa că tovarășul colonel Gheorghiță ar face mai bine să se joace de-a șotronul, nu de-a sănătatea Românilor.
  În general, trebuie făcut totul pentru a smulge din ghearele politicienilor tâlhari și ignoranți pretenția iresponsabilă și banditească de a se ocupa de sănătatea noastră. În lipsa unei medicine demnă de acest nume, în lipsa unor medici capabili să nu facă rău bolnavilor, fiecare trebuie să devină propriul său medic! Acest lucru se știe cel puțin de pe vremea lui Hipocrate, adică de peste 25 de secole.

 3. Multumesc Oana Popescu. O expunere documentata ce doveste ca va aflati in cunostinta de cauza si aveti o intelegere profunda a lucrurilor.

Sliding Sidebar