Varujan Vosganian: În Portugalia, țară aproape 100% Wacksinnată, sunt de trei ori mai multe cazuri zilnice de îmbolnăvire decât în România. Cine îmi explică asta?
Varujan Vosganian: Distinși specialiști, să presupunem, pentru câteva clipe, că nu sunt idiotul care doriți să fiu. Și, pentru a înțelege mai bine rostul vaccinării obligatorii și persecuției nevaccinaților, încercați să-mi lămuriți mirarea legată de situația comparativă a României și Portugaliei din perioada 20 octombrie – 30 noiembrie 2021.
În 20 octombrie, Portugalia era vaccinată în proporție de 85,6%, ceea ce înseamnă că populația adultă era vaccinată într-un procent de aproape 100%. România era vaccinată doar într-o proporție de 29,8%.
În 20 octombrie 2021 în Portugalia erau 927 de noi infectări/zi și media infectărilor pe ultimele șapte zile era de 667/zi.
În România, în aceeași zi, erau 18853 de infectări, deci de aproape 20 de ori mai multe. Dacă ponderăm cu mărimea populației, rezultă că numărul de infectări era, în România, de 37 de ori mai mare decât în Portugalia (populația Portugaliei 10,3 milioane; populația României18,5 milioane).
În 30 noiembrie, populația Portugaliei e vaccinată în proporție de 86,7% (aproape 100% populație adultă). România e vaccinată într-o porție de 41,6%.
În Portugalia, pe 30 noiembrie, au fost 2907 (ieie, pe 1 dec, au ajuns la 4700) de noi cazuri confirmate și peste 25 000 de noi cazuri active. Media ultimelor șapte zile e de cca 2900 de cazuri/zi. În România au fost 1622 cazuri noi (ieie, pe 1 dec au fost 1141), iar media ultimelor șapte zile este de cca 1950 de cazuri noi). Dacă ponderăm cu mărimea populației, înseamnă că în Portugalia sunt de trei ori mai multe cazuri zilnice decât în România, de unde cu 40 de zile mai înainte în România erau de 37 de ori mai multe cazuri!!!
În Portugalia, țară aproape 100% vaccinată, sunt azi, 30 noiembrie 2021, raportat la numărul populației, de două ori și jumătate mai mulți bolnavi de COVID declarați oficial decât în România!!! (55000 în Portugalia față de 40 000 în România). În România numărul cazurilor de îmbolnăvire/zi, în perioada analizată, a scăzut de 12 ori în timp ce în Portugalia a crescut de trei ori. În condițiile în care, repet, Portugalia este aproape complet vaccinată, în timp ce în România majoritatea populației este, încă, nevaccinată. Așadar, într-o țară vaccinată, cazurile se înmulțesc îngrijorător, iar într-o țară nevaccinată cazurile scad vizibil. Vă rog să-mi explicați asta.
Ce rezultă de aici? Că virusul nu cere nimănui certificatul verde. Că procentul de vaccinare nu are nicio relevanță când vorbim de numărul de îmbolnăviri și de numărul bolnavilor dintr-un teritoriu. Că aceste așa-numite vaccinuri, așa cum sunt azi inoculate, nu ne scapă de pandemie, sunt,mai degrabă, un mod de a întreține pandemia, și că imunizarea naturală este singura șansă a izbăvirii.
P.S. Nu-mi vorbiți iarăși de faptul că în Portugalia, țară vaccinată, nu sunt decese și în România, țară nevaccinată, sunt. V-am prevenit că nu sunt idiot. În Portugalia, din martie 2021 de când a început campania de vaccinare, au fost tot timpul puține decese. În Portugalia sunt puține decese nu datorită vaccinării (în martie – aprilie media zilnică a deceselor a fost, ca și acum, sub 10/zi, cu o populație practic nevaccinată – vaccinare medie de 5%), ci datorită unui sistem medical performant. În România sunt multe decese nu atât din cauza virusului, cât din cauza unui sistem medical neperformant, depășit, și a unei proaste guvernări.
Varujan Vosganian, 30 noeimbrie. (Sursa: ActiveNews.ro)
Comandă cărțile aici: https://dacia-art.ro/84-dezvaluiri
Rostul vaccinului este sa nu ajungi in forma grava; atat! Statul nu este interesat ca sunt sute de mii de bolnavi, atat timp cat sunt forme usoare si stau acasa, la fel ca la gripe usoare sau raceli etc. Ideea vaccinului e sa nu se umple spitalele si sa nu mai faca fata. Deci e irelevant
Ba e foarte relevant!!! Nu ai înțeles NIMIC!
Cum se explica faptul ca nr de decese in Portugalia a scazut la 10-20 pe zi acum fata de 300 pe zi inainte de Mar 2021 cand a inceput campania de vaccinare? Sistemul lor medical a fost la fel de performant atunci ca si acum.