Vicepremierul Kelemen Hunor este primul care s-a opus amendamentului de eliminare a obligativității purtării MĂȘTII în aer liber

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Fumul de ţigară al unei persoane contagioase este plin de viruşi. Răspîndirea acestora se face pe o rază mult mai mare şi mai mult timp. Cînd treceţi cu mască, pe stradă, prin fumul de ţigară (fumătorii sînt încurajaţi să nu poarte mască) simţiţi mirosul de fum de ţigară !!! La ce a folosit masca??? „Legiuitorii” favorizează înbolnăvirea populaţiei prin măsuri aberante !

  2. ”sugrumarea” – scopul veneticilor, …dar ai noștri …”papă lapte” … le bat din palme, îi ”urcă” la posturi …și ei ”legal” ne pun botnițile – la toți.
    Hai – VOI, ai noștri – cei ce ”stați” tot sus la cîrmă, și mai aveți ceva pentru acest popor – luați atitudine, prin fapte concrete, căci votînduvă – Vi sa delegat încrederea de a Administra dar și ne a Apăra.

  3. Poate este alergic la aerul romanesc. Desi se pare ca aerul din cladirea Guwernului nu il deranjeaza. Sau acolo are pare de o atmosfera mai anti-romaneasca, care ii prieste.

  4. Buna ziua Daniel, am rugamintea sa iei legatura cu mine deoarece detii o pagina la al carui titlul apare numele meu si doresc sa corectam acest lucru. Multumesc

Sliding Sidebar