Video Genial: Dacă știi să înoți dar nu porți o vestă de salvare… îi pui în pericol pe cei care au vestă de salvare și nu știu să înoate

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. AM FOST PUTIN MAI DEVREME LA O AGENTIE LOTO DE LINGA GARA DE NORD, AGENTIE AFLATA LINGA LIBRARIA „ION CREANGA” SI MI S-A INTERZIS ACCESTUL PE MOTIV CA NU SINT VACCINATA SI NU AM MIZERIA DE CERTIFICAT VERDE. MI-A SPUS CA SA ASTEPT AFARA, CA EI AU CONTROALE SI CA VESNICUL „NU AU CE SA FACA”. LE-AM REPLICAT CA VOR DA FALIMENT CURIND IN RITMUL ASTA. ACASA, EVIDENT, AM FACUT O CADERE NERVOASA SI AM INCEPUT SA PLING. ORICE ALT COMENTARIU E DE PRISOS.

      1. Si in Gara de Nord, pe peron, este rondul acela cu banci si linga este un chiosc de unde iei una, alta si au pus pe ditamai geamul afis cum ca doar aia vaxati cu hirtia verde au voie. Cui sa ne plingem, ce sa facem, eu care sint si intr-o situatie de tot rahatul, cu sora mea bolnava, ce sa fac, sa bat tribunalele? Pai daca mizeriile te constring, te santajeaza cu vaxatul, ca altfel mori de foame, din nou ce faci/facem? Am vorbit cu sora mea si i-am spus clar ca daca se ajunge la asa ceva, atunci e datoria mea de onoare sa-mi iau zilele.

          1. S-ar putea ca maine sa ne ceara sa ne bage cip in cap cu bormasina sigura si sperba …

Sliding Sidebar