Viitorul Americii arată NAȘPA: Joe Biden și aleasa lui vor Bărbați-Femei în sporturile feminine

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Chiar atât de mult i-a tâmpit pe unii democrația? Asta se numește democrație? Orice anomalie de gândire, de comportament, se numește democrație?

    1. Da. In momentul in care lasi puterea sa fie decisa de orice persoana majora, pe principiul si hotii, prostii si netotii au dreptul sa-si voteze reprezentantii, ca asa e in democratie…atunci avem asa ceva, deoarece astia normalii nu ne strangem in grupuri sa ne impunem normalitatea, anormalii au agenda plina de proiecte care mai de care mai uschite pentru a fi implementate.

  2. De acord cu condiția ca madam Harris să prevadă în lege condiția ca acei transgenderi să participe DUPĂ ce au născut un copil (cum există mame de la 13-14 ani, nu ar fi o problemă vârsta)..

  3. prostia americană vine de sus….de la cei ce se opintesc să vină la putere…

  4. Asta e scumpa voastră democrație pe care o divinizati. Democrația e o abominatie, un maleficiu care generează doar slăbiciune și haos. Și sincer, sa cada și sa se aleagă prafu de americani căci au fost sursa tuturor relelor, cel mai vicios imperiu. Dar problema e ca o sa suferim și noi din cauza lor pentru ca suntem și am fost curva tuturor.

Sliding Sidebar