ZALMOXIS – Film documentar

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

      1. Domnule Daniel Roxin va rog rspectos sa studiati alfabetul antic Berber din nordul africii ( Tifinagh ) întrucat Darius al Persiei poarta prizonierii de război din Dobrogea in anul 512 în. in nordul Africii, unde sunt numiți GETULI , ca mai târziu să fie numiti Berbere si Tuaregi . . Dacă sunt asemănări cu alfabetul de pe plăcuțele de la Sinaia… DAM O LOVITURA MONDIALA.O seara de vis !

  1. Buna dimineata! Mai intai de toate vreau sa va felicit pentru toata munca depusa pentru aceasta cauza! Am vazut majoritatea video-urilor dumneavoastra de pe youtube precum si filmele documentare, si am notat ca nu prea se gasesc doc/filme subtitrate si in alte limbi… Eu sunt un baiat de 23 de ani, apasionat de istorie, mai ales istoria neamului nostru, si asi dori sa contribui, cum pot, la aceasta cauza… Locuiesc in Italia de la varsta de 11 ani si cunosc foarte bine gramatica italiana, mult mai bine decat cea romana, fapt care imi da posibilitatea de a subtitra filmele, documentarele, si videourile dumneavoastra in limba italiana! Cum si de unde pot incepe munca ? pe Youtube nu aveti subtitrarile activate… Dea lungul anilor am intalnit mai multi italieni care ar fi dorit sa vada documentarele dumneavoastra dar nu au avut aceasta posibilitate din cauza lipsei subtitrarilor! Daca chiar vrem sa rescriem adevarata noastra istorie, trebuie sa dam mai multa importanta traducerilor/subitrarilor. Ma puteti contacta pe gmail oricand aveti nevoie de un traducator in italiana

  2. FELICITÁRI PENTRU FILM. Prima lecţie de istorie din orice clasă trebui să inceapă cu acest film. Nemurirea e insuşirea noastrá,cea mai de preţ, a moşnenilor. În legea moşneneascá se găsesc ınvățăturile lui Zalmolxe. Ca sa fii nemuritor, trebui să fii pur. În învăţăturile ,,Sfinţilor părinţi” găseşti calea pe care ,,,biserica noastră STRĂ-MOŞEASCĂ” o provăduie. În anumite sate din vechea provincie valahá, Deliorman, se mai pastreaza, ıncă aceste minuni ale iubirii absolute. Sınt multe de spus, cînd totul e atıt de simplu. Viaţa a apărut, pură, pe această planetă, unde e cel mai vechi pamânt: munţii Hercinici, iar potopul a născut Marea neagră, ca să apere acest pămint sacru de primejdiile ce venisera peste el, ca şi azi. De cînd e scrisă ,,biblia” şi pîná azi, forţele negre ale lumii au murdărit şi mınjit acest spaţiu sacru, fără să poata ajunge la radacini. Asta niciodata! Aceste forţe negre au furat, jefuit, distrus, tot ce e material. Şi-au ınsuşit bogăţii, trecındu-le pe numele lor. Au ınfiinţat sclavia, iobăgia, furtul, ipocrizia, duşmănia, lenea, ura etc….deci ,,marile civilizaţii”…….au construit cea mai mare minciună: istoria.

  3. Exista posibilitatea ca macar unele filme sa fie traduse in engleza? Eu vreau sa le promovez cat se poate, dar prietenii mei de pe fb, de exemplu, sunt in majoritate englezi sau americani. Si eu scriu (in engleza, pentru ca traiesc in UK), uneori cu substrat istoric, si din comentariile primite vad ca multi au un interes sa se educe in privinta Romaniei. Ar ajuta mult subtritrarea. Poate mai scapam de stigme si conceptii eronate. Eu le urmaresc cu interesul unui (fost) jurnalist si cu placerea iubitorului de istorie (nu cea din manuale), dar vreau sa fac mai mult, mai ales ca am o platforma.

  4. Italienii sunt foarte interesați de Zalmoxis și pt asta am inceput să-l traduc; este însă o treabă destul de anevoioasă și de aceea v-as ruga d-le Roxin să-mi spuneți dacă este posibil să-mi trimiteți prin email subtitrarea din engleză sau spaniolă in format txt, srt, etc cu sincronizare. Dacă însă asta nu este posibil, ați putea să inserați (atașați)unul din aceste subtitluri la video in Studio YT pentru a putea fi tradus automatic in YouTube in orice limbă? Teme foarte căutate în Italia sunt și despre pelasgi
    Va mulțumesc

Sliding Sidebar