Papa Francisc face jocul LGBT-ului, pe față: susține crearea familiilor Gay, deci, prin consecința evidentă, și adopțiile de copii în aceste familii

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Nu stiu cat de mult ar trebui sa ne intereseze pe noi, romanii, din moment ce Patriarhul nostru se afla in Consantinopol nu in Roma.

    1. Pai nu va dati seama ca lumea este mica, nu va dati seama ca nu mai avem patrie, libertate, identitate, ca strainii locuiesc in casa noastra, chiar si in sufletul nostru? Nu va dati seama ca suntem toti creatia Domnului si pentru pacatele nostre va veni si sfarsitul? Nu ne pasa de aproape nici inainte nici acum, asta este pacatul nostru. Nu ne iubim vrajmasii, de aceea am ajuns aici, iubind vrajmasul. Intelegeti? E vina noastra, a tuturor. Dumnezeu e foarte suparat si maniat. Noua ne va pasa de aproapele doar cand va fi prea tarziu, dar acea grija este falsa, egoista. Eu sunt om crestin ortodox. Si nu mai bun decat altii. Si la iubirea vrajmasului ma refer la a nu judeca, la avea mila, la ajuta ca pe orice alt om, dar nicidecum nu ma refer la aceste false „drepturi” cu care taie si secera in continuare antihristii..ce fac ei este o indreptatire in pacat, o incalcare a cuvantului Domnului care ne aduce sfarsitul. Domnul ne iubeste si ca pacatosi, dar vrea indreptarea noastra, si de nu ne putem indrepta, atunci doar numai lacrimile, pocainta din suflet vor fi indeajuns ca El sa ne ierte, si sa ne indrepte chiar El. Dumnezeu poate unde noi nu putem. Sa avem pace si credinta, si verticalitate mai ales in aceste timpuri de prigoana a suflului crestin, a vietii insasi.

  2. Incet,incet nebunii lumii vor schimba paradigma intregului glob .Nea caisa care se vrea reprezentantul lui D-zeu pe Pamant isi da in sfarsit arama pe fata . Noi oamenii am pervetit orice a fost bun pe Pamant ,acum vom vedea consecintele .

Sliding Sidebar