Un pictor MAGHIAR din secolul al XIX-lea pune în evidență continuitatea dacică în Transilvania, printr-o pictură… Vezi dovada:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Omul de rind,nu a discutat de continuitate . El practica si practica tradiții milenare ,din moși strămoși,.Indoctrinarea este practicată de asa zisi, Savanți,.Vedem dovezile dar nu ne plătește nimeni sa le dam valoare, deci le ignorăm.
    Aceste dovezi,sunt pentru cei ce dezvoltă calitatea Om.A tinde spre realitate ,este realitatea Divina cu care am fost adusi pe aceasta lume.Toate popoarele au creșteri si descreștere.La noi sunt milenare descreșterile.Am avut de unde descrește.Avem milenii in spate.Este timpul sa fim altceva pe aceasta scară a evoluției.Pamintul are energia lui si noi trebuie să aflăm daca ii mai aparținem.

  2. Ar trebui adunate sistematic toate aceste marturii, probe – vezi Insula lui Ahile, Lina de aur din Colchida ( de fapt Tara Luanei, la curbura Carpatilor) si prezentate intr-o forma adecvata, publicului larg din tara si din exterior.Am pastrat in arhiva orala a familiei intimplari petrecute acum 110ani in Jud. Buzau, intimplari adevarate rupte parca din Legendele -zise ale- Olimpului , de fapt traco-geto-dacice.

Sliding Sidebar