Înțelegi acum? Lady Gaga, promotoare a simbolisticii satanice în clipurile sale, a cântat imnul SUA la investirea lui Biden

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Exponenţii media ai globalismului au în agendă defăimarea Satansimului prin arborarea şi asocierea diferitelor simboluri străvechi cu manifestări dezgustătoare sensibilităţii omului normal. E psihologie inversă.

  (((Lady Gaga))) n-are nici o treabă cu Satanismul adevărat (scuzaţi pleonasmul, pentru că „Satya” înseamnă „Adevăr” în Sanskrită). Tribul ei nu e capabil decât să îl insulte. Rabinii ştiu că nu au nici o şansă să-i intre în graţii. Dealtfel ei ştiu că nu au nici o şansă să moştenească Pământul. Chiar dacă ar ajunge să ne extermine, aşa cum scrie clar în cărţile lor, inclusiv biblie, stăpânii îi vor masacra ca pe şobolani pentru că nu vor mai avea nevoie de ei.

  1. ai văzut pozele care spun o mie de cuvinte, și melodiile pe care le cântă sunt melodii a unui star corporatist și așa ajuns și cel mai apreciat de sclavii globalismului unde ne aflăm și noi oameni simplii

 2. Sa incredintezi intr-un moment atat de special imnul tarii tale unei persoane cu o reputatie atat de proasta, dovedit atrasa de simboluri diabolice, spune mult!
  Nu e intamplator, numai o minte diabolica a putut convinge o multime atat de mare, precun cea a votantilor lui Biden, sa renunte la ceeace omenirea, in lunga ei existenta, a gasit ca este normal si sa accepte perversiuni, vicii, moravuri stricate, etalate cu atata tupeu si cerand dreptul la intaietate!
  Sa se cenzureze vocabularul unei limbi prin absurda eliminare a unor cuvinte precum alb, negru, mama, tata. doar ca sa menajeze sensibilitati bolnavicioase!
  Este de neexplicat ca un american de varsta pe care o are Biden sa accepte sa fie simbolul unui un asemena val, care vrea sa distruga tot ce reprezenta poporul american! Si sa mai si jure pe Biblie,.. daca ceeace i-a adus nevasta-sa a fost o Biblie adevarata!

 3. si nenea Daniel de la patriarhie era bisnitar in tinerete.. si acum conduce biserica romana

  asa ca na.. se poate si la case mai mari 😀

 4. Vremurile de pe urmă.Şi trăim doar începuturile.sua au apucat-o deja în jos pe tobogan.Nu este nici o îndoială.Au de plătit pentru genocidul popoarelor native americane.Pentru ca au permis ca țara lor, democrația lui peşte prăjit, să devină jandarmul mondial, să pornească războaie in numele libertății, să distrugă țări, sisteme şi culturi.Indienii nativi americani consideră că venirea europenilor a creat primul război mondial.Deci următorul război va fi al patrulea.Ca si a patra revolutie industrială. Planul tot al elitei. Cu probleme „sub acoperiş”.Grecii zic „Ameriki meriki”(adică împărțită, fragmentată). Este profețit de Sfintii ortodocşi, de-a lungul anilor, că A.va fi distrusă.Chiar şi geologic.Nu e clar dacă de la un meteorit mare(ca în filme), sau de la cutremure enorme, poate de la satelit de-al lui e.m. care se defectează…Nu putem sterge cu buretele înțelepciunea si viziunile lor.Să vină românii acasă!! Acum cât încă se mai poate.A profețit Sfântul Ardealului că „vor vrea românii sa se întoarcă acasă şi nu vor mai putea”.Veniți, mă!!!

Sliding Sidebar