Scrisoarea a 118 medici din România către deputați: „Vă solicităm, cu argumente medicale, științifice și etice, sa respingeți la vot proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a persoanelor”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Buna ziua sunt in potriva vaccinarii obligatorii multumim ca ne ajutati in sensul acesta domniilor medici❤

 2. Vaccinarea obliatorie este un act impotriva liberului-arbitru, o forma de genocid subtil, mascat. Categoric sunt impotriva acestei decizii care incalca drepturile umane.

  1. Criminalilor! Mi-ati distrus 2 nepoate! Trag copilasii nevinovati, Dar suferintele lor o sa vi se puna pe sufletele alea negre! Sa aiba si copiii vostri soarta copiilor carora vaccinurile le a schimbat destinul. Praful sa se aleaga de voi!

 3. Salut initiativa celor 118 medici dar unde sunt restul .. ? Nu isi vor afectata sponsorizarea ca agenti vanzari Big Farma ? Cand vad efectele faptelor lor .. cum dorm noaptea sau conteaza numai banii ..pe comision .. ? Romani cu diploma contra romani , propriul popor ..ca vrea OMS.. si NOM reducerea accelerata a populatiilor si popoarelor nationale identitare proprietare istoric ale tarii lor , pentru eliberarea teritoriilor, eradicarea problemelor sociale cu oameni cu tot prin medici ..? Azi prima cauza de deces a ajuns iatrogenia eroarea de diagnostic si tratament .. wow cand la nivel mondial in afacerile industrei farma si conexe .. are cele mai mari profituri …vand ca materie prima ..consumator si consumabil ..fiinta umana devenit cobai si omg ? Da primul ideal NOM este populatii umane -NOI- sub 500.000.000 … adica omg-uri controlabile vedeti programul ID2020 – si Bill Gates , Fauci et.comp. vedeti politicile ONU, OMS, FAO, Unicef ce au ..cam aceeasi actionari si beneficiari ca afaceri …. grup de multinationale si cele 13 familii iresponsabile din spatele lor …care au provocat dramele la nivel planetar . Si agentii lor din toate tarile afectate de bioterorismul – „pandemiei”..si real vaccinurilor

 4. Sunt impotriva vacinarii obligatorie. Pentru sanatateta lor numai catatenii tarii sunt responsabili. Nimeni nu are drept sa hotáreasca in locul lor nici parlamentul, nici guvernul, nici presedintele tarii. Mai ales ca materialele folosite la vaccinare insuficient sunt cunoscute,studiate la fel si reactii adverse de frecventa necunoscuta. Nu suntem siguri ca vaccinarea este in interesul populatiei, ci in interesul producatorilor, bani cu orice pret si in randul populatie poate a produca un genocid nemaivazut in istoria omenirii. Dragi parlamentari nu va jucati cu sanatatea si viata oamenilor , nu aveti drept, nici legal , nici constitutional. Drepturile omului este un drept natural, drept la sanatate si viata! Nu suntem impotriva, ca sa incepeti vaccinarea dvs.

 5. Vaccinare obligatorie încalcă drepturile omului. Când drepturile unui individ, sau ale unui grup mare de indivizi sunt încălcate, dorința lor asupra corpului lor (conform actului de la Nuremberg nu se pot face tratamente pe corpul cuiva fără consimțământ), atunci va fi un genocid.
  Și dacă se pun restricții legale dacă nu ești vaccinat, să nu ai voie ici, colo, este tot genocid. Afirm aici că dacă acest act va fi aprobat, atunci toate efectele negative asupra sănătății unora, vor fi suportate, transferate asupra celor care au hotărât sau susținut acest abuz. Și îi invit pe toți să se concentreze pe acest lucru. Conform liberului arbitru, dacă cineva îl încalcă altei persoane (chiar dacă mascat cu restricții legale de circulație etc) am acest drept. Să hotărăsc că nu numai că eu nu voi fi afectată, ci că vor prelua eventualele efecte negative cei care au hotărât asta. Oamenii bogați găsesc subtefragii să nu se vaccineze ei sau copii lor.
  Cei de la SRI nu sunt vaccinați și tot așa. Pe noi de ce vor să ne vaccineze cu forța? vaccinurile sunt bune, trebuie să existe, dar trebuie să fie opționale.

 6. Care sunt aia 118 medici? Care erau 116 de fapt ? Lista lor? E in Romania? Daca te opui, trebuie sa spui cine esti, nu? Altfel zic si eu ca 70000 de medici sunt pentru.

 7. Sint impotriva vaccinarii obligatorii,NEW AGE a caror capi sint cele 300 de familii criminale la nivel mondial ,trebuie sa fie eradicati si sa nu se mai creada zei.Planeta pamint apartine tuturor,in mod egal cu aceleasi obligatii si cu aceleasi indatorii..Sclavia este impotriva naturi,in afara de dumnezeu nimeni nu este stapinul nimanui.Fiecare este stapinul sau el si numai el,poate dispune singur de trupul si viata sa.

Sliding Sidebar