Manlio Dinucci, jurnalist italian: 20.000 de soldați americani vin în Europa, în plină criză a Coronavirusului

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. – Trupele SUA trimise în Europa pentru un ” exercițiu ” NATO , pot de asemenea , să se angajeze în arestarea unor active Sioniste și ale Statului Profund , nu doar în Elveția , ci și la Bruxelles , Anvers , Berlin , Paris , Amsterdam și Londra .

  2. Desteapta treaba, ocupa europa fara sa traga un glont. Hodorogul ala de Trump, a interzis calatoria cetatenilor europeni in SUA, da el trimite 20000 de soldati sa marsaluiasca prin Europa, putand astfel imprastia virusul mult mai usor.

  3. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Este ceva ciudat la jumate ! Miroase a praf de pușcă ! Dumnezeu să le lumineze mințile !

  4. Cum ai zis cuvantul american inseamna ca o mare inselatorie va urma . Deci eu am crezut de la inceput ca toata treaba asta cu coronavirus este pusa la cale de americani . Ne mai si zic sa stam in case sa nu iesim ca sa vina ei intre timp sa ocupe Europa in timp ce lumea sta in case. Asa functioneaza ei. Invoca un motiv ca sa poata veni. In Afganistan s au dus sa faca ei pace . De aia au stat 10 ani si au scos tot petrolul. Arunca vina intruna pe teroristi pe Rusi etc cand colo ei sunt singurii care terorizeaza tarile dar au un mod las de a se infiltra vine cu specificul zambet de american si cu aceeasi vrajeala ca vor sa fim aliati etc . VRAJELI PT COPII DE 2 ANISORI.

  5. Va ancepe al 3 lea razboi mondial nu va faceti griji astea nu au venit sa omoare virusu ..au venit doar sa se stabilesca stabileasca …🤳🗽👎

Sliding Sidebar