Noul Pământ – Revoluția Conștiinței

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. foarte interesantă emisiunea. deși nu am avut timp să urmăresc de cât 10 minute, promit că îmi voi rezerva pe sfârșitul săptămânii ceva mai multă vreme. islamul e un subiect destul de sensibil și care ascunde multe lucruri interesante, pe lângă dogme.

  2. NU este o predictie gresita, urmeaza al treilea razboi mondial, caci globalizarea sau new age sau ecumenismul reprezinta o miscare creata de dusmanii ortodoxiei, ai adevarului, de evreii sionisti , de francmasonerie pentru a distruge crestinismul, ortodoxia . E vreacul al optulea , anul 2016 e 7524 dupa numaratoarea Bisericii si scopul lor e sa ascunda adevarul , sa tagaduie. E pacat faptul ca suntem manipulati si uitam istoria si sacrificiul, jertfa celor care si-au dat viata pentru a fi pace in tara noastra.

  3. Vă apreciez mult și emisiunile și invitații , toți sunt oameni valoroși iar conținutul discuțiilor nu este la îndemîna oricui să le prezinte ca oamenii să înteleagă mai ales atunci cind este vorba de partea nevăzută a fenomenelor ca să spun așa. Dacă în lumea academică nu pot fi acceptate anumite concepte legate de spiritualitate , de stiință ocultă , antroposofie , ce să mai vorbim de omul de rînd , cu înțelegere pe trepte diferite . Cînd s-a scos o anumită spiritualitate din credință cum să-i mai spui unuia , că pe lîngă fizicul nostru mai avem Eul , corpul astral , corpul eteric ? Puțini oameni au curajul s-o facă ; lor le revine misiunea grea , dificilă să inoculeze viitorului aceste impulsuri , de a trezi lumea care doarme în latența întipăririlor mentale . Desigur , fiecare dintre noi are datoria morală de a face ceva pentru evoluția umană .Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți .

  4. criza religioasa se manifesta la nivelul inferior cu cat se inainteaza pe scarca spiritualitatii aceasta dispare se poate spune din punctul meu de vedere ca se contopeste, problema cred eu este educatia saraca in spiritualitate nu religie.

Sliding Sidebar